Schoolreis naar Klimbos Ermelo

Ermelo, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Klimbos Ermelo
Slide 2 - Klimbos Ermelo
Slide 3 - Klimbos Ermelo
Slide 4 - Klimbos Ermelo
klimbos Ermelo meisje op een lijntje
klimbos Ermelo jongens in houtenbuis
klimbos Ermelo jongen hoog in de bomen
klimbos Ermelo op banden in de lucht

Klimbos Ermelo, het leukste schoolreisje op hoogte!


Dit wordt zeker geen standaard schoolreisje. Klimbos Ermelo staat voor een spannend en avontuurlijk dagje uit! Met de hele klas actief bezig zijn op hoogte. We beginnen met een uitgebreide veiligheidsinstructie zodat iedereen goed voorbereid is om te gaan klimmen. De gordels worden gecheckt, de materialen worden besproken en iedereen laat op het instructieparcours zien dat hij/zij er klaar voor is.

100% Veiligheid
Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan.

Begeleiding
Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen meeklimmen met de kinderen. Door ons unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Wij verzorgen zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin. Wil je als volwassene meeklimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen.

Groepen
Geen groep is voor ons te groot. Wij bieden nog tal van andere activiteiten aan zodat we grote groepen kunnen splitsen om zo wachttijd te voorkomen en we iedereen bezig kunnen houden. 

Parcoursen
Wij beschikken over 8 klimparcoursen welke oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours start op een hoogte van 2 meter tot aan het hoogste parcours van 10 meter. Dit betekent dat er voor zowel de beginnende klimmer met wellicht wat hoogtevrees en de gevorderde durfal het perfecte parcours aanwezig is.

NIEUW
Nieuw dit jaar is het parcours “The Eagle”. Dit is ons ziplijnen parcours en is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplijnen geweldig te vinden. Dt parcours zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s! 

Arrangementen
Naast klimmen organiseert Klimbos Ermelo nog tal van andere activiteiten om uw schoolreisje compleet te maken.

Alle arrangementen incl. zwemmen, midgetgolf en lunch kunt u terug vinden op de website en zijn direct aan te vragen met het speciale contactformulier voor scholen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)341 55 39 05

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!