Schoolreis naar Hunze Outdoor

Gasselternijveen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Hunze Outdoor
Slide 2 - Hunze Outdoor
Slide 3 - Hunze Outdoor
Slide 4 - Hunze Outdoor
Hunze outdoor kano varen v2
Hunze outdoor Klim rots
Hunze outdoor Vlot varen
Hunze outdoor Evenwichtsbalk

HunzeOutdoor, Plezier & Super actief


Beleef het In- of Outdoor bij HunzeOutdoor
HunzeOutdoor biedt 2 unieke locaties (Gasselternijveen en Borger). Waan je even in een andere wereld. Heerlijk midden in de natuur bezig zijn. Bij HunzeOutdoor ben je voor plezier, sport en avontuur aan het juiste adres!

Zelf je programma samenstellen!
HunzeOutdoor is gespecialiseerd in schoolreisjes, meerdaagse schoolkampen, introductieweken, etc. voor kleine en grote groepen. Bij HunzeOutdoor stel je zelf je programma samen uit het Adventure aanbod: klimmen, kanovaren, vlotten bouwen en varen, stormbaan, boogschieten, tokkelen, ondergronds labyrint, archery tag, en nog veel meer... Gasselternijveen biedt een prachtig verwarmd openluchtzwembad en Borger een geweldig subtropisch zwembad.

Plezier, sport en avontuur
In alle onderdelen van de survival gaat het om veel pret, spanning en sportieve opdrachten. Het is niet belangrijk wie de snelste of de sterkste is, iedereen krijgt de gelegenheid om het beste van zichzelf te laten zien. Onze ervaren instructeurs zorgen dat iedereen meedoet en plezier heeft.

Overnachten en eten
Voor een meerdaags verblijf bieden we overnachtingsmogelijkheden in een tentenkamp, safaritenten of groepsaccommodaties. Wil je met eigen tenten komen, ook dat is bij HunzeOutdoor mogelijk.
Een actieve dag is niet compleet als deze niet wordt afgesloten met een heerlijke snackmaaltijd, pizzafeest, poffertjes en natuurlijk een ijsje! Bij HunzeOutdoor bieden we alles in 1.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kijk dan voor meer informatie op onze website of bel met onderstaand telefoonnummer. Wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk programma voor een onvergetelijke schoolreis!

Wij begroeten je graag op 1 van onze locaties!

Contactgegevens
Adres
Hunzepark 4
9514 BW Gasselternijveen
Drenthe, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)599 51 24 79

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!