Schoolreis naar Klimbos IJzeren Man Vught

Vught, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Klimbos IJzeren Man Vught
Slide 2 - Klimbos IJzeren Man Vught
Slide 3 - Klimbos IJzeren Man Vught
Slide 4 - Klimbos IJzeren Man Vught
IJzeren Man Vught klimmen
IJzeren Man Vught netten
IJzeren Man Vught parcours
IJzeren Man Vught toren

Klimbos IJzeren Man Vught, IJM Klimbos in Vught: een schooluitje op hoog niveau!


Maak van het jaarlijkse schoolreisje een ware beleving. Klim en klauter op grote hoogte door het klimbos en nettenpark. Het IJzeren Man Klimbos staat garant voor een dagvullend programma met stoere activiteiten. Natuurlijk onder toeziend oog van professionele instructeurs!

Groepsactiviteiten
Een bijzonder schoolreisje beleven de leerlingen op bos- en strandlocatie de IJzeren Man in Vught. Plan jullie schoolreis dit jaar eens op een unieke plek midden in Brabant. IJM-Outdoor biedt een actief en origineel programma aan om het schooluitje tot een groot succes te maken. Test jullie vaardigheden als groep bij het Team spirit programma, ga het avontuur aan in een Adventure middag of verleg je grenzen op grote hoogte in het Klimbos! Bekijk de mogelijkheden via de website (klik onderstaande button) of neem contact op voor persoonlijk advies.

De activiteiten worden afgestemd op de doelgroep. Dit betekent dat de activiteiten al mogelijk zijn vanaf 8 jaar, maar ook leuk zijn voor leerlingen van het voortgezet onderwijs of studenten van een beroepsopleiding!

Nettenpark
De meest populaire activiteit voor leerlingen van het basisonderwijs is het 700m2 grote nettenpark. Een ticket voor het nettenpark is de hele dag geldig en goed voor uren speelplezier. Spring door de ballennetten, waan je in het doolhof, trotseer het Ninja Warrior parcours of voetbal op 12 meter hoogte. Met diverse routes en unieke onderdelen kunnen alle kinderen, en leerkrachten, zich uitleven!

Klimbos
Het IJM Klimbos is dé plek voor avonturiers! Met maar liefst 15 klimroutes, ziplines en ruim 135 klimonderdelen biedt het klimbos een passende uitdaging voor elk niveau. Begin rustig aan op 3 meter hoogte en ga steeds een stapje verder het klimbos in. Klimmen kan tot wel 12 meter hoog! En heb je er dan nog geen genoeg van? Beklim dan de grote klimtoren en kijk op 20 meter hoogte uit over de gehele IJzeren Man.

Grote speeltuin
Kom je in het nettenpark en/of klimbos spelen? Met het scholenticket kun je ook de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten van het IJM Strandbad, zoals een grote speeltuin met speeltoestellen voor klein en groot. In de zomer zijn er tevens tal van waterattracties zoals duikplatformen en mega waterglijbanen.

Alle prijzen, mogelijke arrangementen en openingstijden vind je op onze website. Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op, dan maken we er samen een onvergetelijk schooluitje van!

Contactgegevens
Adres
Boslaan 49
5263 NX Vught
Noord-Brabant, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)73 657 20 93

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!