Schoolreis naar Klimbos Harderwijk

Harderwijk, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Klimbos Harderwijk
Slide 2 - Klimbos Harderwijk
Slide 3 - Klimbos Harderwijk
Slide 4 - Klimbos Harderwijk
Klimbos Harderwijk klimmen
Klimbos Harderwijk tokkelen
Klimbos Harderwijk touwbrug
Klimbos Harderwijk toren

Klimbos Harderwijk, voor een spectaculair klimavontuur!


Laat de kinderen lekker klimmen en klauteren in Klimbos Harderwijk! Dit klimbos is namelijk niet zo maar een klimbos. Naast de leuke klimparcoursen kunnen de kids ook op hoge snelheid door het bos ‘vliegen’ met onze Rollercoaster Zipline, en als ze durven kunnen ze ook een vrije val maken van maar liefst 16 meter hoogte! Na een schoolreisje verlaten de kinderen altijd razend enthousiast het bos.

Kinderen vanaf 1.20m mogen in het klimbos alle parcoursen doen. Klimbos Harderwijk staat bekend om haar enthousiaste instructeurs. Het team van medewerkers staat altijd met een grote glimlach voor je klaar en helpen alle kinderen aan een onvergetelijke dag. En ja, ook de kinderen die eerst wat angsten moeten overwinnen verlaten het bos met een grote glimlach!

Doordat Klimbos Harderwijk onderdeel is van Adventurepark Harderwijk kan je het klimmen ook gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld Fort Vertier. Dit is een Romeins labyrinth waar ook de jongere kinderen van de school zich helemaal kunnen uitleven. En dat ook nog eens op een educatieve manier. Dit maakt het klimbos geschikt voor écht alle leeftijden!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)85 064 52 46

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!