Schoolreis naar Adventure City Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Adventure City Rotterdam
Slide 2 - Adventure City Rotterdam
Slide 3 - Adventure City Rotterdam
Slide 4 - Adventure City Rotterdam
Adventure City Rotterdam Tokkelen
Adventure City Rotterdam peace
Adventure City Rotterdam Meisje op plateau
Adventure City Rotterdam Binnenplaats

Adventure City Rotterdam, het vetste schoolreisje ooit!


Adventure City Rotterdam, het vetste en gaafste Adventure Park van Nederland. Daar wil jij toch ook heen met je klasgenoten? Klim, zip, roetsj en spring naar beneden van 20 meter of kijk wie het eerste aan de bel slingert bij de ‘klim wand battle’. Wie daag jij uit? Adventure City is het grootste Adventure Park met 5000m2 aan Outdoor attracties en 2000m2 aan Indoor attracties. Geschikt voor iedereen van 4 t/m 104 jaar. (Bijna) iedereen is welkom.

Daarnaast is het bij ons altijd zomer, zowel binnen als buiten. Wanneer het slecht weer is kun je gebruik maken van ons 2000m2 indoor gedeelte met onder andere klimparcoursen tot 11 meter, tokkelbanen, meerdere klimwanden, speleo, net adventure parcoursen en een waanzinnige vrije val van 10 meter hoog. Ook vind je hier ons horecaplein waar je na het klimmen even kan bijkomen.

In ons spectaculaire outdoor park kun je je geluk helemaal niet op. Hier vind je onder andere hoogteparcoursen tot 20 meter, tokkelbanen tot 150 meter, een vrije val van 20 meter en onze populairste attractie: Rollercoaster Zip-line. Durf jij het aan? Overtuig je klasgenootjes en leef je uit bij het vetste Adventure Park van Nederland. Zijn er vriendjes/vriendinnetjes die iets minder van hoogtes houden? Geen probleem. We hebben al een klimparcours op 1 meter hoogte. Zo is er voor ieder niveau genoeg uitdaging. Daarnaast zijn er altijd instructeurs aanwezig die je kunnen helpen wanneer je het even te spannend vindt.

Voor scholen zijn er meerdere arrangementen beschikbaar voor verschillende leeftijden. Optioneel kan er eten & drinken bijgeboekt worden. Ook is het mogelijk om het hele park af te huren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Dorpslaan 428
3084 LL Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)10 800 20 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!