Schoolreizen en klasuitstappen in België

 

Net over de grens in België bezoek je fantastische bestemmingen voor een schoolreis
Maak voor de verandering eens een schoolreis naar België. Net even over de grens vind je talrijke eenvoudig bereikbare schoolreisbestemmingen. Daarbij zal je opvallen hoe anders de sfeer in die gebieden is. Een andere cultuur, die zich manifesteert in taal, architectuur, eten en landschap. Dat is voor de leerlingen een ideale kans om te ervaren hoe mensen in andere landen leven. België heeft met het Vlaamse Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waalse Gewest een eigen karakter en wat is er leuker om dat met je groep te ontdekken.


82 resultaten

Sorteer op

Noord-Nederland heeft met zijn vele meren met mogelijkheden voor een actieve schoolreis op het water een heel ander karakter dan het groene Gelderland of de dichtbevolkte Randstad. Alle Europese landen hebben ook zo hun eigen kenmerken en personaliteit. Voor leerlingen is het belangrijk om kennis te maken met andere culturen.

In het compacte Vlaanderen liggen alle grote historische steden op een steenworp afstand van elkaar. Zo kun je in minder dan een uur van de ene naar de andere historische stad reizen. Vlaanderen leent zich perfect voor een schoolreis naar zo’n stad of een tocht langs steden vol kunst, erfgoed en andere hoogtepunten, zoals Antwerpen, Brugge, Gent, Turnhout en het oorspronkelijk Vlaamse stad Brussel.

 

Genoeg te ontdekken dus in België!

Op deze pagina hebben we een flink aantal uitdagende bestemmingen voor één- of meerdaagse schoolreizen net over de grens geselecteerd. Zijn er nog schoolreislocaties in België die je mist? Neem contact met ons op en laat het ons weten.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!