Onderwijs op Paleis Het Loo

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Paleis Het Loo
Slide 2 - Paleis Het Loo
Slide 3 - Paleis Het Loo
Slide 4 - Paleis Het Loo
Paleis het Loo Rondleiding
Paleis het Loo Wereldbol
Paleis het Loo Verkleden
Paleis het Loo tuin

Paleis Het Loo, daar wil je geweest zijn!


Paleis Het Loo in Apeldoorn is een belangrijke plek voor de geschiedenis van Nederland en het Huis van Oranje. In het meest authentieke 17e-eeuwse paleis van het land stap je terug in de tijd en ervaar je de geschiedenis daar waar deze geschreven is.

Ontdek 330 jaar aan mooie en minder mooie verhalen. Over macht, liefde, politiek, kunst en vakmanschap. In het paleis, de tuinen of in de klas. Maak kennis met de Oranjes en help mee bij het onderhouden van de paleistuin, waar hoge fonteinen het goud nog meer laten stralen.

Of bezoek het Juniorpaleis, een fantasierijk hof waar 21e-eeuwse vaardigheden centraal staan. Hier leren kinderen gastvrijheid in de breedste zin kennen.

Afgestemd op de klas
Er zijn lesprogramma’s voor alle groepen en schooltypes. Ontvang een leerkrachthandleiding met verschillende lesmodules, waarmee je de voorbereidende en afrondende lessen kunt samenstellen naar de behoeftes van jouw klas.

Meer informatie en boeken
Wil je meer weten over de lesprogramma’s of heb je een specifiek verzoek? Kijk op onze website of stuur een e-mail naar onderwijs@paleishetloo.nl.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)55 577 24 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!