Onderwijs op Paleis Het Loo

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Paleis Het Loo
Slide 2 - Paleis Het Loo
Slide 3 - Paleis Het Loo
Slide 4 - Paleis Het Loo
Paleis het Loo Rondleiding
Paleis het Loo Wereldbol
Paleis het Loo Verkleden
Paleis het Loo tuin

Paleis Het Loo – Paleis op Reis


Paleis Het Loo komt dit schooljaar op koninklijk bezoek. In de klas of live vanuit onze online studio vertellen de museumdocenten alles over het mooiste paleis van Nederland en zijn bijzondere bewoners.

Er zijn passende programma’s voor alle groepen en schooltypes. Kleuters maken tijdens een interactieve vertelvoorstelling kennis met het hondje Willem Waf. Deze bijzondere hond kan koninklijk dansen en introduceert de wereld van koningen en koninginnen. De middenbouw verdiept zich in het wonen op Paleis Het Loo, terwijl de bovenbouw een reis maakt door de geschiedenis, van stadhouder Willem van Oranje tot koning Willem-Alexander.

De afwisselende werkvormen en deskundige museumdocenten houden de leerlingen van begin tot het eind op het puntje van hun stoel. Van kleuters tot groep 8, iedereen kan mee met Paleis op Reis.

Lespakket
Bij iedere les krijg je een uitgebreid lespakket waarmee je het bezoek van de museumdocent kunt voorbereiden en afronden. Bij de online lessen bezorgen we alles wat je nodig hebt op school.

Meer informatie en boeken
Kijk voor meer informatie en het boeken van een lesprogramma op onze website of neem contact met ons op via e-mail.

Digitale nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste (onderwijs)ontwikkelingen en wat Paleis Het Loo voor jou kan betekenen in de klas? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en volg onze Facebookgroep Onderwijs Paleis Het Loo.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)55 577 24 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!