Schoolreis naar Adventureland In- & Outdoor

Assen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1- In- en Outdoor at Pinokkio
Slide 2- In- en Outdoor at Pinokkio
Slide 3- In- en Outdoor at Pinokkio
Slide 4- In- en Outdoor at Pinokkio
Pinokkio touwbrug
Pinokkio klimwand
Pinokkio klimrek
Pinokkio autobanden

Adventureland In- & Outdoor, wij staan klaar voor het avontuur!


“Wij staan klaar voor het avontuur! Jullie ook?”

Kom naar Adventureland In- & Outdoor

Kom klimmen in het klimpark, boogschieten, lasergamen of ga de strijd aan tijdens de highland games! Dit is slechts een greep uit de activiteiten die In- & outdoor at Pinokkio aanbiedt tijdens de schoolreizen.

Adventureland In- & Outdoor in Assen biedt schoolreisjes op maat voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Voor elke groep wordt een programma aangeboden waarbij de kinderen op een laag instapniveau kunnen beginnen en dit zelf in moeilijkheidsgraad kunnen uitbouwen. Zo kan ieder kind meedoen en zit er genoeg variatie in het programma, waardoor de kinderen uitgedaagd blijven.

Veiligheid verzekerd!
Omdat veiligheid bovenaan staat, zal elke groep begeleidt worden door een professionele begeleider van ‘Adventureland In- & Outdoor’. Deze begeleider zal de onderdelen uitleggen, toezien dat alles veilig verloopt en de kinderen helpen waar nodig is. Op deze manier worden de ouders/begeleiders van school vrijgespeeld om bij de activiteiten te komen kijken of een kopje koffie te drinken op het terras.

Schoolreispakketten
Wij bieden verschillende pakketten aan. Zo zorgen we er voor dat de kinderen en begeleiders bij school worden opgehaald met de bus, een compleet dagprogramma krijgen aangeboden met lunch waarna de bus iedereen weer naar de school brengt. Mocht u het vervoer of de lunch zelf willen regelen, dan is dit natuurlijk mogelijk. Ook bieden we dagdeel activiteiten aan in plaats van een volledige dag. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website (klik onderstaande button).

Voorbeeld dag schoolreisje
Rond half 9 staat er een grote bus voor de school die alle kinderen en begeleiders komt ophalen. Na een gezellige rit komen de kinderen aan bij Adventureland In- & Outdoor. Hier worden de kinderen hartelijk onthaald door de begeleiders. Na een gezamenlijke warming-up worden de groepen verdeeld over de activiteiten. In totaal zijn zeven activiteitenrondes (inclusief de lunch). Tussendoor eten we gezamenlijk op het terras. Alle kinderen krijgen een zakje patat, mini snacks en drinken. Aan het einde van het programma sluiten we de dag gezamenlijk af met een dans. Rond 15.00 uur zullen de kinderen weer vertrekken richting school.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op onze website of bel met onderstaand telefoonnummer. Onze advertentie vindt u pagina 107 in het Nationaal Schoolreis Magazine. Graag zien we u bij Adventureland In- & Outdoor voor een onvergetelijk schoolreisje voor alle kinderen!”

Contactgegevens
Adres
Lauwers 6
9405 BL Assen
Drenthe, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)6 18 78 55 17

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!