Schoolreis Ardennen - Active Outdoor Events

Alkmaar, Noord-Holland Routebeschrijving

Barvaux-sur-Ourthe, Luxemburg (BE) Routebeschrijving


Slide 1 - Active Outdoor Events
Slide 2 - Active Outdoor Events
Slide 3 - Active Outdoor Events
Slide 4 - Active Outdoor Events

Active Outdoor Events, boek een actief schoolkamp in de Ardennen


Ontdek de actieve schoolkampen bij Active Outdoor Events!
Een survival schoolkamp in de Ardennen wordt voor veel scholieren gegarandeerd het hoogtepunt van het schooljaar. De leerlingen leren hun eigen grenzen en die van elkaar op een spannende, actieve en gezellige manier kennen. Zij krijgen hierdoor een hechte band.

Bij Active Outdoor Events overnacht je op onze camping in blokhutten, slaapketen of safaritenten met stapelbedden. In het compleet vernieuwde sanitair gebouw heb je een warme douche tot je beschikking

Overdag doen we diverse activiteiten, begeleid door ervaren, gediplomeerde instructeurs. Zij maken altijd gebruik van gecertificeerd materiaal waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.  Activiteiten bestaan onder andere uit mountainbiken, speleologie, samenwerkingsspellen, kajakken, abseilen, boogschieten, shoot-outs en nog veel meer. Doorzettingsvermogen en teamwork zijn vereist en zorgen ervoor dat elke groep dichter tot elkaar groeit!

Na de outdoor activiteiten kun je ontspannen door samen te volleyballen, tafeltennissen, een potje voetballen of simpelweg in de vlammen van het kampvuur te staren.

Onze survival schoolkamp arrangementen
- Outdoor kamp 2 daagse
- Outdoor kamp 3 daagse
- Outdoor kamp 4 daagse
- Outdoor kamp 5 daagse

Liever maatwerk? In samenspraak kunnen wij de ideale schoolreis voor jullie samenstellen. Elke schoolreis is inclusief 3 maaltijden per dag en ’s avonds is er altijd de gelegenheid om gezellig een drankje te drinken in het café.

Active Outdoor Events organiseert al meer dan 15 jaar schoolkampen naar de Ardennen. Wij hebben ervaring met alle soorten onderwijs en het begeleiden van kleine en grote groepen. Daarnaast hebben wij zelf een ALO en CIOS achtergrond. Je bent dus in betrouwbare en deskundige handen! Bezoek voor meer informatie onze website via de onderstaande button.

Contactgegevens
Adres
Salomonstraat 20
1812 PA Alkmaar
Noord-Holland, Nederland Actief
Rue Haute Commene 50
B-6940 Barvaux-sur-Ourthe
Luxemburg (BE), België Actief
Telefoonnummer

+31 (0)72 534 06 29


+31 (072) 534 06 29

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!