Schoolreis naar Fort Vertier

Harderwijk, Gelderland Routebeschrijving


Slide 2 - Fort Vertier
Slide 3 - Fort Vertier
Slide 4 - Fort Vertier
Slide 1 - Fort Vertier
Fort Vertier luchtkussen
Fort Vertier doolhof
Fort Vertier overzicht
Fort Vertier ingang scan

Fort Vertier: educatie en plezier in Romeins 3D labyrint


Naast Klimbos Harderwijk vind je Fort Vertier. Een interactief 3D doolhof met een Romeins thema voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Strategie, kennis en snelheid zijn de sleutelwoorden. Speelse klimelementen, loopbruggen en verschillende ingangen maken dit fort tot een leuke uitdaging.

Met de tag die de leerlingen als polsbandje dragen wordt bijgehouden hoelang ze door het labyrint lopen. Handig voor het torenspel: spelenderwijs moeten de kinderen zo snel mogelijk alle vier de torens bereiken. Hebben ze de torens eenmaal gevonden dan kunnen de kids via een glijbaan of big airbag naar beneden. Op naar de volgende toren!

Niet alleen het torenspel is te spelen in Fort Vertier, maar ook het educatieve bordenspel. Hierbij draait alles om kennis. Rondom het fort zijn borden geplaatst met leuke raadsels. Het goede antwoord leidt naar de juiste ingang of toren. En als leuke toevoeging is er nog het zoekspel, verstopt in het Fort hangen er her en der afbeeldingen die de kinderen moeten zoeken.

Van zowel het torenspel als het bordenspel zijn er twee varianten: makkelijk en moeilijk. De totale speeltijd is 1,5 uur, waarbij spel en vermaak hand in hand gaan. Na afloop gaan alle leerlingen naar huis met een oorkonde en een heuse ‘tattoo’ als aandenken!

Fort Vertier is onderdeel van Adventurepark Harderwijk en daardoor perfect te combineren met het naast gelegen klimbos.

Contactgegevens
Adres
Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)85 064 52 45

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!