Schoolreis naar Rocks n Rivers

Goirle, Noord-Brabant Routebeschrijving

Purnode, Namen Routebeschrijving


Slide 1 - Rocks n Rivers
Slide 2 - Rocks n Rivers
Slide 3 - Rocks n Rivers
Slide 4 - Rocks n Rivers

Rocks ’n Rivers, werkweek of schoolreis naar de Belgische Ardennen of in Brabant!


Survivaldagen en survivalkampen organiseren wij vanaf ons Klim & Avonturenbos (rolstoelvriendelijk!) en in Safaripark de Beekse Bergen, nabij Tilburg. Ook in de Belgische Ardennen is Rocks ’n Rivers al meer dan 20 jaar actief. Beleef een fantastische week middenin de Bocq vallei op ons Adventure Camp met uitdagende activiteiten zoals klimmen, abseilen, kanoën, mountainbiken en speleologie.

U kunt bij Rocks ’n Rivers altijd vertrouwen op een vlekkeloos georganiseerd programma. Dit vanwege de persoonlijke aanpak met een hoge service van de organisatie, zowel vooraf, tijdens en na afloop van het programma. Verder werken wij uitsluitend met enthousiaste, ervaren en/of gediplomeerde outdoor professionals die garant staan voor de veiligheid.

Survivaldagen en survivalkampen
Onze survivaldagen en -kampen zijn de ideale wijze om uw leerlingen het ‘buitenleven’ en nieuwe buitensportactiviteiten te laten ervaren. De leerlingen leren op een actieve en sportieve manier met elkaar samen te werken in een groep. De programma’s in Brabant en in de Belgische Ardennen zijn onderverdeeld in drie verschillende thema’s. De thema’s zijn: Buitensport, Respect en Duurzaamheid. Lees meer over de thema’s en bijhorende doelstellingen per programma op onze websites: www.rocks-n-rivers.nl

Contactgegevens
Adres
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle
Noord-Brabant, Nederland Actief
Avenue de la Vallée 2
B-5530 Purnode
Namen, België Actief
Telefoonnummer

+31 (0)13 469 04 60

+31 (0)13 469 04 60

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!