Schoolreis naar Plaza Posta

Tolbert, Groningen Routebeschrijving


Slide 1 - Plaza Posta
Slide 2 - Plaza Posta
Slide 3 - Plaza Posta
Slide 4 - Plaza Posta
Postwagen bowlen
Postwagen curling
Postwagen lasergamen
Postwagen puntenwand

Plaza Posta, een schoolreis met geluksmomentjes!


Plaza Posta valt als uitjeslocatie in de smaak voor dé schoolreis van Noord-Nederland. Een moderne, schone en supertoffe plek waar je heel wat kunt beleven. De grootste aanbieder in schooluitjes.

Laten we allereerst naar de Jail Challenge kijken. Dat is een cellencomplex van 17 cellen met allerlei verschillende spellen. Bij elk spel komt een ander talent bovendrijven. De Jail Challenge is geliefd als schoolreis, want met 17 vlotte activiteiten maak je indruk. De uitdaging gaat beginnen.

Ten tweede kiezen scholen voor een verduisterd midgetgolfspel. Welkom in een magische jungle vol glow in the dark. De schoolkinderen doen hun uiterste best tijdens het afleggen van een stoer parcours met 18 holes. Intussen zien ze de mooiste creaties en muurschilderingen. Een belevenis.

Het derde populaire schooluitje wordt vaak als kers op de taart toegevoegd aan de schoolreis. En je snapt dat gelijk wanneer je een stap in deze sciencefiction-wereld zet. Ontdek ‘Lasergame SF’, lasergame in het heelal. Met opnieuw een indrukwekkende inzet van lichteffecten en muurkunst.

Als vierde aanrader wijzen we vol plezier naar Fun Curling 2.0. Bij dit schooluitje gaan kinderen in de kleuren rood, groen en geel strijden voor de punten. Dit door de (lichte) curlingsteen soepel naar ‘het huis’ (de roos) te schuiven. De puntentelling loopt geheel automatisch, wel zo gemakkelijk.

Tot slot kan deze top 5 schooluitjes alleen compleet zijn met ‘Chill Bowlen’. Plaza Posta heeft chille loungebanken in een industriële setting. Dat is bowlen in stijl. De locatie is bijzonder Instagrammable. En reken maar dat er ook genoeg ruimte is voor TikTok. Per baan kunnen de goothekjes aan.

Dé schoolreis van Noord-Nederland organiseer je met en bij Plaza Posta. Inclusief originele groepsaccommodatie.

Contactgegevens
Adres
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
Groningen, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)594 515 999

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!