Schoolreis met Canal Tours Amsterdam van STROMMA Nederland

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Stomma
Slide 2 - Stomma
Slide 3 - Stomma
Slide 4 - Stomma
Canal Company Bootgroepen
Canal Company Tourboot
Canal Company Zelf varende familie
Stromma waterfiets

Schoolreis door de grachten van Amsterdam vanaf de beste locaties


Beleef en ontdek Amsterdam vanaf het water met je hele klas!
Amsterdam is het mooist vanaf het water. Bovendien is het ook heel leuk om alle hoogtepunten vanaf de eeuwenoude grachtengordel (UNESCO Werelderfgoed) te bekijken. Er is zoveel te zien! Het Anne Frankhuis bijvoorbeeld, het Scheepvaartmuseum, de beroemde Bloemenmarkt en de mooie Westerkerk.

Waterfiets (Pedal Boat Amsterdam)
Je kunt per waterfiets lekker  in je eigen tempo over de grachten zwerven. Of een actieve puzzeltocht doen. Deze puzzeltocht leidt je door een mooi stukje Amsterdam. Beantwoord vragen over van alles wat je onderweg tegen komt! Welk team uit je klas weet de meeste vragen over Amsterdam te beantwoorden?

Rondvaartboot (Amsterdam Canal Cruise)
Je kunt ook per rondvaartboot de grachten verkennen. Aan boord word je door verhalen meegenomen in de geschiedenis van Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam 1539 bruggen heeft? En dat er ruim 650 verschillende gevelstenen zijn in de stad? Je kijkt je ogen uit tijdens een rondvaart door de 17e-eeuwse grachtengordel!

Canal Cleanup
Wil je met je klas een actieve bijdrage leveren en de stad duurzamer maken, dan kun je met de hele klas een eigen Canal Cleanup organiseren. Wij helpen hierbij met een stuk educatie en bewustzijn en leveren natuurlijk alle spullen voor een mooi evenement. Op eigen kracht (waterfiets) een bijdrage leveren aan een schonere toekomst, uniek in Amsterdam.

Om aan te sluiten bij de andere activiteiten van de dag, hebben wij locaties die daarop aansluiten. Hebben jullie een bezoekje aan een van de musea op de planning, dan kan je opstappen vanaf onze steiger bij het Rijksmuseum. Gaat jullie klas naar het Anne Frank huis, dan hebben wij op 30 meter afstand waterfietsen klaarstaan. Ook rondom het Centraal station kun je makkelijk met de klas op, en -afstappen. Kijk voor meer informatie over onze vertreklocaties op www.stromma.com/locaties

Om het dagje Amsterdam helemaal compleet te maken, bieden wij combinatietickets aan. Vraag ons salesteam naar de mogelijkheden.

Contactgegevens
Adres
Stadhouderskade 520
1073 AX Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)20 217 05 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!