Schoolreis met Canal Tours Amsterdam van STROMMA Nederland

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Stomma
Slide 2 - Stomma
Slide 3 - Stomma
Slide 4 - Stomma
Canal Company Bootgroepen
Canal Company Tourboot
Canal Company Zelf varende familie
Stromma waterfiets

Schoolreis met Canal Tours Amsterdam van STROMMA Nederland


Canal Tours Amsterdam: met de hele klas Amsterdam beleven vanaf het water!
Amsterdam is het mooist vanaf het water. Bovendien is het ook heel leuk om alle hoogtepunten vanaf de eeuwenoude grachtengordel te bekijken. Er is zoveel te zien! Het Anne Frankhuis bijvoorbeeld, het Scheepvaartmuseum, de beroemde Bloemenmarkt en de mooie Westerkerk.

Waterfiets (Pedal Boat Amsterdam)
Je kunt per waterfiets lekker  in je eigen tempo over de grachten zwerven. Of een actieve puzzeltocht doen. Deze puzzeltocht leidt je door een mooi stukje Amsterdam. Beantwoord vragen over van alles wat je onderweg tegen komt! Welk team uit je klas weet de meeste vragen over Amsterdam te beantwoorden?

Rondvaartboot (Amsterdam Canal Cruise)
Je kunt ook per rondvaartboot de grachten verkennen. Aan boord word je door verhalen meegenomen in de geschiedenis van Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam 1539 bruggen heeft? En dat er ruim 650 verschillende gevelstenen zijn in de stad? Je kijkt je ogen uit tijdens een rondvaart door de 17e -eeuwse grachtengordel!

Kijk voor meer informatie over onze vertreklocaties op www.stromma.com/locaties

Om het dagje Amsterdam helemaal compleet te maken, bieden wij combinatietickets aan met bijvoorbeeld: de A’DAM LOOKOUT, This is Holland, Rijksmuseum of vraag ons salesteam naar de andere mogelijkheden.

- A’DAM LOOKOUT
Het mooiste uitzicht van Amsterdam is natuurlijk vanaf het water, maar ook op de A’DAM LOOKOUT heb je oogstrelend uitzicht. Vergeet niet te schommelen op de hoogste schommels van Europa, als je er toch bent!

- This is Holland
Bij This is Holland kun jij Nederland ervaren zoals nooit tevoren. Deze 5D flight experience vliegt jou over de mooiste bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft.

- Rijksmuseum
De grootste verzameling kunstobjecten uit de Nederlandse geschiedenis vind je in het Rijksmuseum. Maar liefst 8.000 schilderijen, beelden en historische voorwerpen vertellen het verhaal van Nederland, van de Middeleeuwen tot nu.

Contactgegevens
Adres
Stadhouderskade 520
1073 AX Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)20 217 05 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!