Schoolreis naar Brunotti Beachcamp

Katwijk, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Brunotti Beachcamp
Slide 2 - Brunotti Beachcamp
Slide 3 - Brunotti Beachcamp
Slide 4 - Brunotti Beachcamp

Brunotti Beachcamp, een werkweek vol met watersportactiviteiten!


Vieux Boucau / Frankrijk
Het Brunotti Beachcamp organiseert al sinds 2005 surfvakanties in Nederland en Frankrijk. Het Beachcamp bevindt zich tegen de duinen aan op slechts 8 minuten lopen van het strand op een relaxte camping.

Deze locatie is zeer geschikt voor (school)groepen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan inclusief busreis, eten & drinken, surflessen en een leuke dagtrip naar San Sebastian in Spanje. Gedurende deze week zorgt onze enthousiaste reisleiding voor een gevarieerd programma waarin er ook zeker ruimte is voor een (thema) feestje!

Naast dagelijks surfen is er nog voldoende tijd over om te volleyballen, longboarden, (surf) Yoga, tafeltennissen of om gewoon lekker te chillen op het strand of in een hangmat op het Beachcamp.

Het Brunotti Beachcamp is geopend in de maanden juni t/m september en is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen. De camping waarop het Beachcamp is gevestigd, bevindt zich in het gezellige dorpje Vieux Boucau. Dit ligt ongeveer 20 km boven de bekende Franse badplaats Biarritz. 

Katwijk / Nederland
Een werkweek voor sportievelingen! Op 4 sterren camping ‘de Noordduinen’ organiseren wij een Beachcamp voor groepen. In samenwerking met Surfschool – Katwijk hebben wij een heel divers programma samengesteld uit de volgende activiteiten: surfen, (mega) suppen, raften, longboarden, powerkiten, mountainbiken en de ‘Expeditie Robinson’ challenge.

Het strand en de surfschool bevinden zich op 5 minuten loopafstand vanaf de camping. Deze werkweek is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. Er is keuze uit een 2,3,4 of 5 daagse werkweek. Ook een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs in Katwijk behoort tot de mogelijkheden.

Wij komen graag langs om met u een passend programma samen te stellen.

Contactgegevens
Adres
Bomschuitstraat 115
2224 TV Katwijk
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)6 41 30 78 62

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!