Schoolreis naar Steinerbos Recreatiepark en Zwembad

Stein, Limburg Routebeschrijving


Zwembad en Speelpark Steinerbos, een hoop te beleven!


Al 75 jaar is Steinerbos een begrip in Limburg. Het is dé plek waar iedereen op adem kan komen. Even weg van de dagelijkse sores. Even weg van de drukte van de stad. Even geen school. In de vroege ochtend baantjes trekken in het zwembad. Roeien op de vijver. En ’s middags soezen op een deken in de ligweide. De kinderen zijn op avontuur in het bos, maken snelheid op de skelterbaan of hangen ondersteboven in het klimrek.

Bij ons geen gillende rollercoasters. Geen elektronische spektakels. Geen wildwaterbanen. Maar gewoon ouderwets genieten. In de speeltuin, het bos of de zwembaden. Samen actief bezig zijn. Met de kinderen. Met vrienden. En ’s avonds moe en voldaan thuiskomen. Vol met verhalen. En de wens om zo snel mogelijk weer terug te gaan.

Steinerbos is 30 hectare groot. Dat zijn maar liefst 45 voetbalvelden en bij elkaar 300.000 m2. Dat is zeg maar… heel erg groot. En dat niet alleen. Het ligt midden in het groen. Het ligt centraal in Limburg. Het is scherp geprijsd, want je hoeft niets extra’s te betalen voor onze attracties. Nou ja, behalve voor de minicars. Het woord parkeergeld kennen we niet. En we weten alles af van spelen. Klimmen en klauteren. Zwemmen en roeien. Rondrennen en racen op skelters. Dieren voeren en tot in de lucht springen op trampolines. Je kunt je bij ons lekker uitleven en moe maken.

In 2012 hebben we het buitenzwembad en het peuterbad gerenoveerd. Het buitenbad is bij goed weer geopend van april tot en met begin september. Niet alleen heeft het buitenzwembad een familieglijbaan, maar ook een roetsjbaan, airtrampoline en speelgoed voor de kleintjes. Voor de groteren is er een beachvolleybalveld, waterspeelgoed en zijn er opblaasbare waterattracties. Bij het horecagebouw buiten ligt een groot zonneterras, zodat je optimaal kunt genieten! In 2015 is ons nieuwe binnenbad, een panoramabad geopend. Je hebt vanuit het zwembad dus een mooi uitzicht op de groene omgeving van Steinerbos. We hebben binnen ook een extra peuterzwembad met glijbaantje en een horecafaciliteit met zitgelegenheid.

In het Steinerbos is gewoon een hoop te beleven. Dus kom snel. Met je familie, met school of met vrienden!

Contactgegevens
Adres
Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
Limburg, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)46 426 80 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!