Schoolreis naar Voltkids Adventure

Tilburg, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Voltkids Adventure
Slide 2 - Voltkids Adventure
Slide 3 - Voltkids Adventure
Slide 4 - Voltkids Adventure
Volt Kids overzicht
Volt Kids draaimolen
Volt Kids bar
Volt Kids wand

Voltkids Adventure, voor schoolreisjes het ideale adres; alles op één plek, voordelig en natuurlijk helemaal leuk


Bij Voltkids Adventure is het altijd goed weer, dus de paraplu kan thuis blijven. Voor schoolreisjes het ideale adres, alles op één plek, voordelig en natuurlijk helemaal leuk. Dé ingrediënten voor een te gek dagje uit!

Om alles nog leuker te maken kunnen jullie overal gebruik van maken!  Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de weg terugvinden door het spiegeldoolhof, of wat dacht je van de vortex tunnel!

Ga op avontuur in ons grote klimkasteel met verschillende obstakels, kijk je wel uit? Er ligt altijd iets op de loer!

Oh wat is dat daar?! Een klimwand? Kan jij hoger klimmen dan onze buddy’s? Ja? Laat dat maar eens zien dan! Na het klimmen op onze klimwand kan je gelijk door naar onze trampolines, kan jij verschillende kunstjes hierop?

Ook voor de allerkleinste hebben wij een speciale hoek gemaakt, hier kan je glijden, bouwen en in een ballenbak spelen. Daarnaast is er ook nog een draaimolen voor jong en oud! Hoe leuk is dat!

En als dat nog niet genoeg is kan je dit arrangement ook nog uitbreiden, bijvoorbeeld met minigolven op onze Brabantse minigolfbaan of wat dacht je van het bowlen in cubaanse of adventure stijl? Of misschien toch het avontuur aangaan in ons grote lasergame veld?

Wij weten dat juffen en meesters graag koffie drinken, ook hier hebben wij iets op bedacht. Alle juffen en meesters krijgen bij binnenkomst een bakje koffie of thee van het huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan de buffetlaan iets anders hier te bestellen. 

Dan hebben we nog het belangrijkste van alles, het parkeren van de grote bussen waar jullie mee komen, dit kan gewoon bij ons voor de deur!

Contactgegevens
Adres
Groenstraat 139-391
5021 LL Tilburg
Noord-Brabant, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)13 580 00 07

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!