Schoolreis naar Linnaeushof

Bennebroek, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Recreatiepark Linnaeushof
Slide 2 - Recreatiepark Linnaeushof
Slide 3 - Recreatiepark Linnaeushof
Recreatiepark Linnaeushof glijbaan
Recreatiepark Linnaeushof speeltuin
Recreatiepark Linnaeushof attractie

Linnaeushof, europa's grootste speeltuin!


Spelen gaat nooit vervelen!
Voor een geslaagde en voordelige schoolreis. Klimmen, duikelen, zwieren en zwaaien: in Europa ’s grootste speeltuin Linnaeushof staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Het motto is zelf spelen en bewegen en je eigen fantasie gebruiken. Er zijn dan ook geen kermisachtige attracties en geen lange wachttijden. Het Piratennest, met lange hangbruggen hoog boven water, is heel spectaculair en vanuit de Toffe Toren en de monorail heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt.

Bijzonder is de aparte peuter- en kleuterspeeltuin, die heel gezellig en overzichtelijk is. Er is een kleuter verkeersdorp met driewielers, een grote zandspeelplaats en een kleuter-springkussen. Bovendien staat hier het huisje van Bennie Broek, de speeltuinmascotte.

De grotere kinderen vermaken zich op de trampolines, kabelbanen, waterfietsen, midgetgolfbanen en de super glijbaan. Voor als er een buitje valt, zijn er 2 overdekte speeltuinen. Bij mooi weer is de waterspeeltuin open met een enorm waterklimtoestel dat voor spetterend waterspektakel zorgt! Je waant je er in een heuse oase, met palmbomen, rotspartijen en levensechte dromedarissen.

Ook aan minder valide kinderen is gedacht: er zijn tal van rolstoeltoegankelijke speeltoestellen. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid van de speeltoestellen en de medewerkers houden een oplettend oogje in het zeil. Neem bij mooi weer zwemkleding mee!

Combinatie-schoolreizen
Linnaeushof heeft een aantal leuke combinatie-schoolreizen met andere speelse en educatieve attracties samengesteld. Bekijk de actuele informatie op de website van Linnaeushof. (klik op onderstaande button)

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Rijksstraatweg 4
2121 AE Bennebroek
Noord-Holland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)23 584 76 24

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(12 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!