Schoolreis naar Museum Speelklok

Utrecht, Utrecht Routebeschrijving


Museum Speelklok- Slider 1
Museum Speelklok- Slider 2
Museum Speelklok- Slider 3
Museum Speelklok- Slider 4

Een muzikaal schoolreisje in het vrolijkste museum van Nederland!

 

Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek. In Museum Speelklok leer je al doende en al luisterend meer over alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel!

Een schoolreisje voor een groep organiseren? Dan ben je bij Museum Speelklok aan het juiste adres! Museum Speelklok biedt voor elke groep een passend onderwijsprogramma voor een leuk en muzikaal schoolreisje. Muziek, techniek en geschiedenis spelen in elk programma een eigen passende rol. Bekijk de verschillende lesprogramma’s en meer informatie onze website.

Het onderwijs aanbod sluit aan op diverse kerndoelen en leergebieden en vormt daarmee een leerzaam en vrolijk schoolreisje in Utrecht. Bovendien werken de onderwijsprogramma’s woordenschat vergrotend, haken ze in op de 21ste eeuwse vaardigheden, spreken ze cognitieve basisvaardigheden aan en sluiten ze aan op de leefwereld van de leerlingen. In het aanbod voor de bovenbouw worden de leerlingen gestimuleerd tot het zelf doen van onderzoek aan de hand van diverse bronnen.

Het nieuwe onderwijsaanbod zorgt ervoor dat elk kind in zijn basisschoolloopbaan wel drie keer naar Museum Speelklok kan komen! Museum Speelklok biedt scholen daarnaast ook de kans om met alle leerlingen langs te komen in het kader van bijvoorbeeld een themaweek. En zijn er specifieke wensen vanuit school? Dan is er ook de mogelijkheid dat Museum Speelklok een schoolreisje voor basisscholen op maat maakt.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Utrecht, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)30 231 27 89

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!