Schoolreis naar Garage TDI

Assen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Garage TDI
Slide 2 - Garage TDI
Slide 3 - Garage TDI
Slide 4 - Garage TDI
Garage TDI springen
Garage TDI spelen
Garage TDI dansen
Garage TDI theater

Garage TDI, het Drentse Jeugdtheater van Nederland


Zin in een cultureel schoolreisje? Kom naar Assen en maak samen met je klas een theatervoorstelling in één dag in het theater of op een buitenlocatie! Onder begeleiding van professionele theatermakers maken we samen een voorstelling waarin iedereen een rol heeft. Niet alleen als acteur of muzikant, want ook achter de schermen zijn er genoeg rollen. Wat dacht je bijvoorbeeld van regisseur, licht- of geluidstechnicus, kostuumontwerper of decorontwerper? Alle disciplines zijn even hard nodig om een mooie voorstelling te maken.

Professionele theatermakers nemen je mee op avontuur in het theater. Het genre van de voorstelling bepalen we van te voren. We kunnen gaan werken vanuit een tekst, vanuit dans of beweging of bijvoorbeeld met maskers. Maar ook alle vormen daartussenin. De theatermakers gaan met jullie op zoek naar wat jullie het beste past.

Praktische informatie
Deze dag kan in het theater van Garage TDI plaatsvinden waar faciliteiten van licht en geluid aanwezig zijn. Maar kan ook heel goed op een (buiten)locatie gegeven worden. De omgeving wordt dan het decor waarin de voorstelling zich afspeelt. De capaciteit van de zaal bij Garage TDI is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen tussen de 30 en 90 personen. Eventueel kan de voorstelling worden opgenomen en later worden teruggekeken.

Meer weten over de mogelijkheden? Ga dan naar onze website!

Contactgegevens
Adres
Industrieweg 8
9403 AA Assen
Drenthe, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)592 79 54 12

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!