Schoolreis naar Wilgje Buitensport

Buren, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Wilgje Buitensport
Slide 2 - Wilgje Buitensport
Slide 3 - Wilgje Buitensport
Slide 4 - Wilgje Buitensport

Wilgje Buitensport, ideale locatie voor een actief schoolreisje of meerdaags schoolkamp


Centraal in Nederland
Wilgje Buitensport heeft jarenlange ervaring met de organisatie van uitjes voor scholen.  We zijn daarom in staat op basis van de wensen en opbouw van de groep altijd een passend programma samen te stellen. Dichtbij de natuur en zonder alle luxe van het digitale tijdperk bieden we diverse mogelijkheden, waarbij een minimale leeftijd geldt van 10 jaar (groep 6). Van losse activiteiten van anderhalf uur tot geheel verzorgde (mid)dagprogramma's of meerdaagse schoolkampen.  Tevens kunnen we zorg dragen voor het eten en drinken waarbij we voor scholen speciale prijzen hanteren.

Actief schoolreisje
Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs verzorgen we een actief programma op het terrein van Wilgje Buitensport. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod en ervaring met allerlei verschillende soorten groepen zijn we in staat een programma op maat op te stellen. We bepalen de programma-opbouw en invulling op basis van jullie wensen, doelstellingen, en de samenstelling van de groep.

Lekker actief, zowel outdoor als indoor
Dankzij onze grote overdekte indoorhal kan een uitje niet ‘in het water vallen’. Zo kunnen activiteiten als het boogschieten, klimmen en de zeskamp gewoon binnen plaatsvinden. Daarnaast is er in onze voormalige landbouwschuur voldoende plek om met een grote groep rustig te kunnen pauzeren.

Schoolkamp in de natuur
De locatie van Wilgje Buitensport is gelegen in een mooie, natuurlijke omgeving met vele mogelijkheden. Het is mogelijk de organisatie van jullie schoolkamp geheel aan ons over te laten, inclusief alle programma-activiteiten en de catering, maar jullie kunnen ook grotendeels zelfvoorzienend het kamp inrichten. Onze locatie bestaat uit een uitgebreid activiteitenterrein, een natuurcamping, een binnenaccommodatie die gehuurd kan worden, een indoor activiteitenruimte en een sfeervolle restaurantruimte.

Naast alle leuke Wilgje-activiteiten, heeft ook de omgeving veel te bieden: een natuurzwemplas bevindt zich op 500 meter van de camping en het stadje Buren is eveneens op loopafstand en zeker een bezoekje waard vanwege haar historie en diverse musea.

Contactgegevens
Adres
Hennisdijk 7
4116 RK Buren
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)344 57 21 63

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!