Schoolreis naar Wilgje Buitensport

Buren, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Wilgje Buitensport
Slide 2 - Wilgje Buitensport
Slide 3 - Wilgje Buitensport
Slide 4 - Wilgje Buitensport
Slide 1 - Wilgje Buitensport
Slide 2 - Wilgje Buitensport
Wilgje Buitensport touwbrug
Wilgje Buitensport tokkelen

Wilgje Buitensport, ideale locatie voor een actief schoolreisje of meerdaags schoolkamp


Centraal in Nederland
Wilgje Buitensport heeft jarenlange ervaring met de organisatie van uitjes voor scholen. Dichtbij de natuur en zonder alle luxe van het digitale tijdperk bieden we diverse mogelijkheden, waarbij een minimale leeftijd geldt van 10 jaar (groep 6). Van losse activiteiten van anderhalf uur tot geheel verzorgde (mid)dagprogramma's of meerdaagse schoolkampen. Tevens kunnen we zorg dragen voor het eten en drinken waarbij we voor scholen speciale prijzen hanteren.

Actief schoolreisje
Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs verzorgen we een actief programma op het terrein van Wilgje Buitensport. Mogelijke activiteiten zijn o.a. de survival, klimmen, teambuilding, kanovaren, boogschieten, vlot varen en steppen. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod en ervaring met allerlei verschillende soorten groepen zijn we in staat een programma op maat op te stellen.

Lekker actief, zowel outdoor als indoor
Een grote overdekte indoorhal zorgt dat jullie uitje niet ‘in het water kan vallen’. Ook is er een landbouwschuur met voldoende plek om met een grote groep rustig, en altijd droog, te kunnen pauzeren.

Schoolkamp in de natuur
De locatie van Wilgje Buitensport is gelegen in een mooie, natuurlijke omgeving. Het is mogelijk de organisatie van jullie schoolkamp geheel aan ons over te laten, inclusief alle programma-activiteiten en de catering, maar jullie kunnen ook grotendeels zelfvoorzienend het kamp inrichten. Onze locatie bestaat uit een uitgebreid activiteitenterrein, een natuurcamping, een binnen accommodatie die gehuurd kan worden, een indoor activiteitenruimte en een sfeervol restaurant.

Ook is ons terrein voorzien van voetbal -en volleybalveld, jeu de boules baan en tafeltennistafel waar jullie gedurende een schooluitje of schoolkamp vrij gebruik van mogen maken. Op 500 meter lopen van Wilgje Buitensport bevindt zich een natuurzwemplas en het stadje Buren met diverse musea ligt op loopafstand.

Contactgegevens
Adres
Hennisdijk 7
4116 RK Buren
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)344 57 21 63
+31 (0)6 19 62 08 32

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!