Schoolreis naar Familiepark Plaswijckpark

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 2 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 1 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 3 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 4 - Familiepark Plaswijckpark
Plaswijckpark Aquapark
Plaswijckpark reetjes
Plaswijckpark Speeltuin
Plaswijckpark Maki

Familiepark Plaswijckpark, een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!


Na een gezellige busreis richting Plaswijckpark word je welkom geheten door onze gastheer of gastvrouw.….de pret kan ein-de-lijk beginnen! Bij ons is alles aanwezig om ervoor te zorgen dat elk kind een te gekke dag beleeft. Leuk voor de kinderen en overzichtelijk voor begeleiders.

In Plaswijckpark kun je heerlijk in de buitenlucht ravotten. Neem de Havenspeeltuin: een kinderbad met een grote waterglijbaan en héél véél sproeiers. Durf jij onder de grote emmer te staan wanneer hij gevuld is met water en omkiept? Je wordt er gegarandeerd zeiknat! Ook kun je je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of lekker spetteren en spelen met modder in de Avonturenbeek. Klim en klauter een weg door het park en race als een dolle wegpiraat door de Verkeerstuin.

Is het niet zulk lekker weer, geen enkel probleem! In het Huis in de Heuvel kunnen kinderen genieten van 2.000 vierkante meter binnenspeelplezier. Schiet met schuimballen, spring op de bedden, hol, klauter en kruip door een wirwar van geheime tunnels en gangen!

Van al dat ravotten moet je ook wel even bijkomen. Vaar een rondje mee met de rondvaartboot en ontdek de mooie omgeving. Geniet van al het lekkers in één van onze restaurants en smikkel het op aan één van de vele picknicktafels in het park. Wanneer je buik vol is, kun je op ontdekkingstocht bij de dieren. Daar is het een echte beestenboel. Dat hoor je, dat zie je en dat ruik je, zóó hee! De dieren die er wonen willen jou net zo graag leren kennen als andersom. Weet jij wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Kom het zelf ontdekken in Plaswijckpark.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)10 418 18 36

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(5 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!