Nieuw bij de Uitvinderij: voorstelling 'Kleurrijk, Muzikaal én Techniek'

Dieren, 5 september 2023


Nieuw bij de Uitvinderij: voorstelling 'Kleurrijk, Muzikaal én Techniek'


De Uitvinderij, leren door doen met techniekproject
Leerlingen hebben de Uitvinderij in Dieren helemaal voor zichzelf tijdens een techniekproject. Ook krijgen ze een extra lange verblijftijd. Hierdoor hebben ze alle tijd om zich te verdiepen, te verbreden of hun werkstuk te verbeteren. Tijdens de techniekprojecten gaat alle aandacht naar leren door te doen. De techniekgroepen zijn nooit groter dan zestig leerlingen. Zo krijgt elke leerling de aandacht die hij verdient om zijn mooiste werkstuk te maken.

Techniek groep 1 t/m 4
Omdat leerlingen van groep 1 t/m 4 geen toegang tot De Uitvinderij hebben, is er speciaal een theatervoorstelling ontwikkeld. Samen met je klas, eventueel met meerdere groepen (tot 120 leerlingen), ga je kijken naar de voorstelling 'Kleurrijk, Muzikaal én Techniek'. Daarna volgt op school door een eigen docent een aansluitend techniekprogramma. Met een passende film voor in de klas en de lesbrief kun je veel leerdoelen en kerndoelen behalen.

De Uitvinderij hoort bij De Spelerij, de wonderlijkste speel- en ontdekplek van Nederland. Via www.schoolreis.nl/attractie/de-spelerij-uitvinderij lees je meer over een uniek schooluitje naar De Spelerij & De Uitvinderij. Deze unieke speel- en ontdekplek staat op pagina 30 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 63 (najaar 2023).


  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!