Grootste speelkasteel van Nederland in BillyBird Park Drakenrijk geopend

Beesel, 2 mei 2023


Grootste speelkasteel van Nederland in BillyBird Park Drakenrijk geopend


Afgelopen zondag is in BillyBird Park Drakenrijk het grootste speelkasteel van Nederland geopend. Het nieuwe speeltoestel heeft een Middeleeuws thema, is vijftien meter hoog en wordt bewaakt door een levensgrote draak die bovenop de toren zit. Het kasteel bevat meerdere glijbanen en kamers en zelfs een spectaculaire glijbaan die 12 meter naar beneden gaat. Licht, rook en muziek zorgen voor de afwerking van het volledig gethematiseerde speelgebied.

Schoolreizigers kunnen via verschillende wegen bij het Speelkasteel komen. Bij de BeachBar is een brug geplaatst, waardoor bezoekers op een gemakkelijke manier via de ingang naar Riddersheide, het speelgebied, kunnen lopen. Tussen het Speelkasteel en het Drakenbos is een duinenlandschap aangelegd, waarmee bezoekers via een meanderende weg bij de zwemplas en de speeltuin uit kunnen komen.

Ga jij met jouw klas op avontuur bij BillyBird Park Drakenrijk?
BillyBird Park Drakenrijk in Beesel is de ideale locatie voor jouw schoolreisje. Het park heeft één toegang, waardoor het voor begeleiders gemakkelijk is om alle kinderen in een oogopslag in de gaten te houden. Kinderen nemen er een verkoelende duik, bouwen zandkastelen, wandelen door het bos en gaan op zoek naar de draken in de buitenspeeltuin. Ook vinden ze er een 30 meter lange kabelbaan.

Kijk dan voor meer info op www.schoolreis.nl/attractie/billybird-park-drakenrijk of op pagina 42 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!