Schoolreis naar BillyBird Park Drakenrijk

Beesel, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - BillyBird Park Drakenrijk
Slide 2 - BillyBird Park Drakenrijk
Slide 3 - BillyBird Park Drakenrijk
Slide 4 - BillyBird Park Drakenrijk
Drakenrijk Speelkasteel
Drakenrijk Aquafun
Drakenrijk Ballonvaart
Drakenrijk Goudzoekers

BillyBird Park Drakenrijk, Ga met je klas op avontuur bij BillyBird Park Drakenrijk


Buiten speelplezier
BillyBird Park Drakenrijk in Beesel is de ideale locatie voor jouw schoolreisje. Het park heeft één toegang, waardoor het voor begeleiders gemakkelijk is om alle kinderen in een oogopslag in de gaten te houden. Neem een verkoelende duik, bouw zandkastelen, wandel door het bos of ga op zoek naar de draken in de buitenspeeltuin. Wist je dat je hier onze 30 meter lange kabelbaan vindt?

Voor de avonturiers
De echte avonturiers gaan in de monorail waarin je in een luchtballon een rondvaart maakt. Wil je vooruit komen, dan moet je zelf fietsen om over de rails te bewegen. Bij Drakenrijk is ook voldoende ruimte om zelf sport- en spelactiviteiten te organiseren. Er is een volleybal- en voetbalveld.

Nieuw 2023: Het grootste speelkasteel van Nederland!
In mei 2023 opent op BillyBird Park Drakenrijk het grootste speelkasteel van Nederland. Wordt een echte ridder en ontdek het kasteel vol klim, klauter en speel elementen. Versla jij de grote draak op de 15 meter hoge toren? 

Fun op het AquaFun Park
Heb jij je zwemdiploma? Daag dan jezelf en je vrienden uit op het spannende springkussenparcours op het water! Let op dit is extra bij te boeken via de website van BillyBird.

Eten & drinken
Het is bij Drakenrijk toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Je kunt ook een arrangement bestellen bij een van de horecagelegenheden, waaronder de Beach Bar. Kijk vanuit het buitenterras uit over het hele park en geniet!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Drakenrijkstraat 3
5953 TR Beesel
Limburg, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)88 055 88 88

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!