Schoolreis naar Outdoor Challenge Park

Oldenzaal, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Outdoor Challenge Park
Slide 2 - Outdoor Challenge Park
Slide 3 - Outdoor Challenge Park
Slide 4 - Outdoor Challenge Park
Outdoor Challenge Park groep
Outdoor Challenge Park pijl en boog
Outdoor Challenge Park vlot
Outdoor Challenge Park fietsen

Schoolreis naar Outdoor Challenge Park


HALLO DAAR! Samenwerking is het sleutelwoord tussen leerlingen, leerkrachten en begeleiders.  Sportieve outdooractiviteiten zijn hiervoor een mooie, veilige  en bovenal leuke manier om hier samen aan te werken. Hoe vet zal het zijn om met jouw klas en klasgenoten gave activiteiten zoals het High Rope Climbing te beleven op het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal? Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op!

Voor jong en oud organiseren wij diverse programma’s op maat.  Niet alleen jaarafsluiting zijn mogelijk maar ook schooluitjes en introductiedagen. De doelstellingen van de dag en het ideale programma-opbouw zijn voor iedere school anders. Is de dag de afsluiting van een schooljaar, of zelfs van een gehele basisschoolperiode of opleiding? Of is juist kennismaking het doel, en de dag de start van een nieuwe fase voor de leerlingen? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor het samenstellen van het programma. Door de diversiteit in activiteit en natuur kunnen wij een passend programma op maat samenstellen. Je kunt dan ook alle kanten op bij ons, van een survivaldag tot een halve of zelfs hele dag vol met avontuurlijke activiteiten.

Klaar voor het avontuur?
De basis van onze programma’s: natuur, samen en bewegen! Alles onder het voor ons bekende “Challenge by Choise”. Je stelt je eigen grenzen vast. De instructeurs en de activiteiten bieden de kinderen de gelegenheid om zijn/haar grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen. Vanzelfsprekend onder optimale veiligheidsomstandigheden.

Veiligheid staat voorop
Omdat veiligheid voorop staat, zal elke groep begeleidt worden door een professionele instructeur. Deze instructeur zal de onderdelen uitleggen, toezien dat alles veilig verloopt en de kinderen helpen waar nodig is. Overigens mogen begeleiders gratis mee.

Tarieven
Vanaf € 15,50 p.p.

Openingstijden
Gehele jaar geopend op reservering

Contactgegevens
Adres
Bornsedijk 105
7576 PG Oldenzaal
Overijssel, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)541 53 36 68

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!