Schoolreis naar Vakantiepark Witterzomer

Assen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Vakantiepark Witterzomer
Slide 2 - Vakantiepark Witterzomer
Slide 3 - Vakantiepark Witterzomer
Slide 4 - Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer, voor dé schoolreis met 70 ha. speelplezier en alles erop & eraan!


Schooreis in Drenthe?

100% nooit-verveel-garantie op Vakantiepark Witterzomer

Eindeloos spelen in de vele speeltuinen, ravotten op het speelstrand, een duik nemen in het zwembad of skelteren. En dan hebben we nog slechts enkele van de vele dingen genoemd. Kom nu naar Vakantiepark Witterzomer, gelegen in het hart van Drenthe, waar voor elke groep een passende accommodatie (2- 50 personen)is.

Faciliteiten voor jong & oud
De kinderen zullen zich geen moment vervelen. Het leukste is natuurlijk om gezamenlijk wat te ondernemen, zoals Midget-Putt. Deze unieke combinatie van midgetgolf en pitch & putt móet je gedaan hebben tijdens jouw verblijf op Witterzomer. Uitgespeeld? Dan is het tijd voor:
- Zwembad met waterglijbaan
- Recreatievijver met zandstrand
- Fietscrossbaan
- Visvijver
- Springkussen
- Tennisbanen
- Panna- en sportvelden
- Vele speeltuinen 

Na een drukke dag, moet er natuurlijk ook gegeten worden. Kom lekker eten in de Brasserie – met diverse kindermenu’s – of haal patat bij de Rappe Hap.

Verhuuraccommodaties
Centraal op het park staan de 4, 5, 6- en 8-persoons vakantiehuizen. Deze vrijstaande huizen hebben allen een ruime tuin op het zuiden. Daarbij zijn het zwembad en de recreatieactiviteiten om de hoek.

Met de hele klas in 1 accommodatie? Boek dan het 20-persoons familiehuis of het groepshotel!

Kamperen
Met z’n allen op een veldje. Voor ieders wensen is er een geschikte kampeerplaats. Op vrijwel alle kampeervelden is een speeltuin aanwezig, zodat de meester en de juf vanuit de luie stoel de kinderen in het oog kunnen houden.

Speciaal voor groepen die de auto al vol hebben en geen zin hebben in gesleep met stokken en pannen zijn er de huurtenten. Deze huurtenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn daarnaast volledig ingericht. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen zijn de persoonlijke spulletjes!

Omgeving
We kunnen het bijna niet voorstellen, maar heb je het hele park al ontdekt? Neem dan een kijkje in de prachtige omgeving van Witterzomer. Direct vanaf het park lopen diverse wandel- en fietsroutes de Drentse natuur in. Snuif cultuur op in het Drents Museum of het Gevangenismuseum Veenhuizen.

Skik
Nieuw op het park: De nieuwe indoorfaciliteit Skik. Een toevoeging op ons reeds uitgebreide aanbod in faciliteiten, vermaak voor jong en oud en hét alternatief bij minder mooi weer. Een unieke, speciaal voor Witterzomer ontworpen speeltuin voor de leeftijden van 0 tot ca. 14 jaar, waarbij buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. In de kelder zijn 4 bowlingbanen gerealiseerd. Jong of oud, sportief of niet; bowlen is voor iedereen! Naast de algemene ruimte komt er ook een groepsruimte welke gehuurd kan worden door groepen en in de horeca serveren we pizza.

Contactgegevens
Adres
Witterzomer 7
9405 VE Assen
Drenthe, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)592 39 35 35

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!