Schoolreis naar Vakantieboerderij “De Lange Dunen”

Ballum (Ameland), Waddeneilanden Routebeschrijving


Slide 1- Lange Dunen Kampvuur
Slide 2- Lange Dunen Lunch
Slide 3- Lange Dunen Wadlopen
Slide 4- Lange Dunen Vooraanzicht
Lange Dunen Kampvuur
Lange Dunen Lunch
Lange Dunen Wadlopen
Lange Dunen Vooraanzicht

De Lange Dunen, een unieke locatie voor scholen, groepen en families


Omgeving

Vakantieboerderij "de Lange Dunen" ligt op een rustige locatie tussen de dorpen Ballum en Hollum. Ons terrein grenst aan het natuurgebied "de lange duinen".

Activiteiten
Een verblijf op "de Lange Dunen" is een goed uitgangspunt voor vele activiteiten. Wij helpen jullie graag om inhoud aan jullie activiteiten te geven.

Een actieve werkweek met je school? Dan is er meer dan genoeg te doen! Denk eens aan een wadwandeling, een bezoek aan de vuurtoren, een zeehondentocht, strandactiviteiten, een huifkartocht, een fietstocht, enz.

Wat zou je zeggen van een wandeling door de omgeving o.l.v. een gids. Op korte afstand van onze boerderij bevindt zich een leuke speelplaats. Maar je kunt er ook voor kiezen om met de groep op de fiets te springen en een bezoekje te brengen aan één van de vele musea die er op Ameland zijn.

Gebouwen en faciliteiten
Onze boerderij beschikt over meerdere accommodaties. Voor grote gezelschappen hebben wij Koedunen en Kalverduun beschikbaar. Koedunen is geschikt voor maximaal 40 personen en was vroeger de stal voor de koeien. Hier zijn 5 slaapkamers en elke kamer heeft eigen douche en toiletruimte. In Koedunen is ook de centrale keuken en de eet- en recreatiezaal.

In Kalverduun kunnen maximaal 12 personen slapen, heeft 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Vroeger werd het Kalverduun gebruikt om de kalveren groot te brengen.

Meer dan 52 mensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rondom onze boerderij is veel speelruimte: een sportveld, een volleybalveld, een speeltuin en rondom een vijver zijn plekjes om heerlijk tot rust te komen.

Wij verheugen ons natuurlijk op jullie belangstelling en we nodigen jullie graag een keer uit om onze locatie te bekijken en onze mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie of boeken?
Voor meer informatie of om één van onze accommodaties te boeken kun je een kijkje nemen op onze website.
Je kunt ook contact met ons opnemen door te mailen of te bellen.

Contactgegevens
Adres
Pietje Miedeweg 1
9162 EH Ballum (Ameland)
Waddeneilanden, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)519 55 66 77

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!