Schoolreis naar Landal GreenParks

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Landal GreenParks
Slide 2 - Landal GreenParks
Slide 3 - Landal GreenParks
Slide 4 - Landal GreenParks
Landal mountainbike
Landal barbecue
Landal boogschieten
Landal spelen

Landal GreenParks, beleef een onvergetelijke studiereis!


Studiereis op maat bij Landal GreenParks!
De studiereis is voor de meeste leerlingen hét hoogtepunt van het jaar. Nu is het vaak aan de docenten de taak om deze verwachtingen waar te maken. Bij Landal GreenParks willen we u graag helpen om van de studiereis een waanzinnige tijd te maken. Met een groot aanbod aan vakantieparken, ruime accommodaties omringd door natuur en de leukste activiteiten wordt het een reis om nooit te vergeten.

Vervelen is geen optie
Aan activiteiten geen gebrek bij Landal GreenParks. Het Fun & Entertainment-team organiseert het hele jaar door uiteenlopende activiteiten. Van boogschieten tot laser gamen en van mountainbiken tot blokarten op het strand. Ons grote aanbod aan faciliteiten maakt de studiereis compleet.
Neem bijvoorbeeld elke dag een duik in het zwembad of geniet van de uitgebreide buffetten in één van de restaurants.

Bijzondere locaties en accommodaties
Van bossen tot heide en van strand tot bergen, alle parken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Met ruim 90 parken in 9 landen is er voor iedereen een perfecte locatie. Ontdek wat de natuur te bieden heeft door een heerlijke wandel- of fietstocht, zonder ver van je accommodatie te hoeven. Op onze parken zijn er voldoende accommodaties geschikt voor grote groepen. Van een grote bungalow voor de hele groep of meerdere kleinere bungalows voor meer privacy. Voor ieder wat wils!

Zo zijn er talloze manieren om de studiereis te organiseren. Om deze studiereis helemaal naar uw hand te zetten gaan we graag in gesprek. We kijken samen hoe we de studiereis op maat kunnen maken. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via onderstaande email en/of onze website (klik onderstaande button).

Contactgegevens
Adres
Bezuidenhoutseweg 78
2594 AX Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)88 205 98 88

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!