Schoolreis naar J-Club de Knapzak

Bohan, Namen Routebeschrijving


Slide 1 - J-Club de Knapzak
Slide 2 - J-Club de Knapzak
Slide 3 - J-Club de Knapzak
Slide 4 - J-Club de Knapzak

J-Club de Knapzak, op schoolkamp in de Ardennen!


J-Club De Knapzak staat voor zorgeloos genieten. Scholen kunnen bij ons terecht voor échte bosklassen: je ademt de pure natuur met de voeten net niet in de Semois. In ons vakantiecentrum staan plezier maken en amusement centraal. Daarvoor kun je gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten en op het domein is er voldoende ruimte om met een ganse bende te spelen en te ravotten. In dit uniek stukje Ardennen voel je je onmiddellijk thuis.

Samen met onze externe partner Récréalle kunnen we een programma uitwerken waar ook de nodige uitdagingen en avonturen aan bod komen. Droom even weg terwijl je denkt aan paintball, een duizelingwekkend hoogteparcours, een ritje met de segway, boogschieten, kajak, muurklimmen of bowling. Uiteraard kan een kajaktocht op de Semois niet ontbreken. Je wordt opgehaald met de bus en vervolgens kajak je tot aan ons vakantiecentrum, waar je vanuit de kajak recht naar je kamer kunt wandelen voor een deugddoende douche.

Het vlakbij gelegen centrum van Bohan is de ideale setting voor een stadsspel of een fotozoektocht. Ook de wandeling naar het kruis is een aanrader want eenmaal boven heb je een uniek zicht op Bohan aan de Semois. Zoek je het iets verder, dan hebben we de nodige partners waarmee we uitstappen kunnen organiseren voor een halve dag of een hele dag. Zo liggen een daguitstap naar de burcht van Bouillon, een steengroeve, imkerij, kinderboerderij en veel meer binnen de mogelijkheden. De laatste avond kan er afscheid genomen worden met een spetterend kampvuur aan de oevers van de Semois. Zo zal de herinnering aan deze fantastische bosklassen nog lang nazinderen.

Contactgegevens
Adres
Rue de Mont les Champs 210
B-5550 Bohan
Namen, België Verblijf
Telefoonnummer

+32 (0)468 11 20 89

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!