Schoolreis naar FunZone Aalsmeer

Aalsmeer, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - FunZone Aalsmeer
Slide 2 - FunZone Aalsmeer
Slide 3 - FunZone Aalsmeer
Slide 4 - FunZone Aalsmeer
Avontura Aalsmeer speelgedeelte
Avontura Aalsmeer overzicht
Avontura Aalsmeer glijbaan
Avontura Aalsmeer feestzaal

Schoolreisplezier bij FunZone Aalsmeer!


Ben je op zoek naar een leuk & sportief schoolreisje? Kies dan voor Optisport Leisure Center Aalsmeer, wij bieden de mogelijkheid voor schoolreisjes vanaf 20 personen. Je kunt kiezen uit ons indoor speelparadijs Funzone of indoor trampolinepark Funzone. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen spelen of jumpen.

FunZone
Indoor speelparadijs FunZone biedt puur speelplezier voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 15 jaar en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving. Het is dé plek voor kinderen om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen.  Zij vermaken zich onder andere op de klimvulkaan, glijbanen en de power tower.

FunZone biedt de complete experience voor de beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo geeft jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals een Sports Area, Dodgeball Area en Tricks Area.

Horeca
In onze horeca kunnen de begeleiders terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje terwijl de kinderen al hun energie stoppen in het spelen of zich uitleven op de trampolines. Wij bieden verschillende drink- en eetpakketten aan die afgenomen kunnen worden in combinatie met spelen of jumpen.

Tarieven
Je kunt al komen spelen bij FunZone vanaf € 6,00 p.p.

Je kunt al komen jumpen bij FunZone vanaf € 10,00 p.p.

Contactgegevens
Adres
Oosteinderweg 247
1432 AT Aalsmeer
Noord-Holland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)297 36 12 23

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!