Schoolreis naar Speelboerderij de Vossenberg

Gilze, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Speelboerderij de Vossenberg
Slide 2 - Speelboerderij de Vossenberg
Slide 3 - Speelboerderij de Vossenberg
Slide 4 - Speelboerderij de Vossenberg

Speelboerderij de Vossenberg: dé plek voor volop binnen- en buitenpret!

 

Een knusse boerderij die ingericht is als een waar speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Voor de basisschooljeugd is hier van alles te beleven. Een schoolreis naar de Vossenberg staat garant voor uren heerlijk en veilig speelplezier! Met een capaciteit tot 240 kinderen kunnen grotere en/of meerdere kleinere groepen tegelijk worden ontvangen. Bij aankomst op de ruime parkeerplaats wordt u hartelijk ontvangen door één van de medewerkers, waarna uitleg over de dagindeling volgt. Eten en drinken wordt ook geheel door de Vossenberg verzorgd.

Compleet speelpakket
Er is een riante binnen- en buitenspeeltuin en een veelzijdige knutsel- en speelzolder. In de binnenruimte kunnen de kinderen zich op de benedenverdieping uitleven in een grote klimkooi met onder andere glijbanen, klimrekken, hindernisbanen, slingertouwen en een ballenbak. Een verdieping hoger is de knutsel- en speelzolder te vinden. Deze heeft een prettige, huiselijke sfeer en is thematisch ingericht. Er is een gedeelte om te knutselen, timmeren en te bouwen met grote legoblokken. Zelfgemaakte knutselwerken mogen na afloop mee naar huis genomen worden! Ook in de ruime buitenspeeltuin kan naar hartenlust geravot worden. De ondergrond is voorzien van zachte rubberen tegels en kunstgras. Naast de bekende speeltoestellen zoals klimrekken, schommels, trampolines, zandbakken, etc. zijn er nog een aantal speciale attracties: een voetbalkooi en de Sona (interactief speeltoestel).

Veiligheid en overzicht
Veiligheid staat hoog in het vaandel bij speelboerderij de Vossenberg. De speeltoestellen worden wekelijks geïnspecteerd. En de binnen- en buitenruimte zijn goed afgeschermd, waardoor kinderen niet ongezien het terrein kunnen verlaten. Tevens is de Vossenberg door zijn opzet en indeling erg overzichtelijk. Leerkrachten en/of begeleiders hebben vanaf hun tafel een uitstekend uitzicht op de spelende kinderen!

Arrangementen
Speelboerderij de Vossenberg heeft diverse arrangementen speciaal voor schoolreisjes. Kijk voor meer informatie en de actuele prijzen op de website van Speelboerderij De Vossenberg:

Arrangement 1
- Onbeperkt spelen en knutselen
- Onbeperkt ranja met een appel
- Chips of een waterijsje

Arrangement 2
- Onbeperkt spelen en knutselen
- Onbeperkt ranja met een appel
- Chips of een waterijsje
- Frites met een frikandel of kipnuggets

Arrangement 3
- Onbeperkt spelen en knutselen
- Onbeperkt ranja met een appel
- Chips
- Waterijsje
- Frites met een frikandel of kipnuggets

Arrangementen begeleiders
- 3 consumpties (koffie, thee, fris), waterijsje of chips
- 3 consumpties (koffie, thee, fris), waterijsje of chips, friet met een snack

Contactgegevens
Adres
Tilburgsebaan 42
5126 PH Gilze
Noord-Brabant, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)161 45 66 86

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!