Schoolreis naar Naturalis Biodiversity Center

Leiden, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 2 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 3 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 4 - Naturalis Biodiversity Center
Naturalis digitale les
Naturalis museum
Naturalis vergrootglas
Naturalis educatie

Naturalis Biodiversity Center, in Naturalis ga je op ontdekkingstocht!


Bij Naturalis ontdekken we samen de rijkdom van de natuur. Wat je ook weet en wat je ook voelt, er is altijd meer om enthousiast over te zijn, meer om te leren en meer om te onderzoeken.

Naturalis Biodiversity Center in Leiden, kortweg Naturalis, is dè ontmoetingplek voor iedereen die meer over de natuur wil ontdekken. Aan de nationale collectie van 42 miljoen planten, dieren, fossielen en gesteenten werken onderzoekers van binnen en buiten het instituut. Zij houden zich bezig met het beschrijven, begrijpen en verklaren van biodiversiteit. En dat is nu belangrijker dan ooit.

Jong en oud worden bij ons ondergedompeld in een wereld van zien, doen en beleven. In Naturalis ontdek je het vroegste leven op aarde, Nederland in de ijstijd en de oerkrachten van onze aarde. Je maakt kennis met de verrassendste versiertrucs van planten en dieren, staat oog in oog met T. rex Trix en ervaart het leven in de dinotijd.

Met onze educatieve programma's ontdek je de wonderen van de natuur; dat kan in het museum, door een online gastles vanuit de klas of een combinatie van beiden!

Kies voor een bezoek uit een workshop, een zaalprogramma. Of kijk in een online gastles onze dino-experts op de vingers. Bezoek de indrukwekkende Dinozaal en onderzoek echte Triceratopsbotten. Of ontdek de IJstijdzaal en de skeletten uit die tijd.

Vragen? Neem contact op via onderstaande emailbutton of (0)71 751 96 00 of ga naar onze website voor meer informatie.

Graag tot snel!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)71 751 97 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(4 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!