Weer op schoolkamp? Jazeker, bij Wilgje Buitensport is dat veilig mogelijk

Buren, 1 juni 2021


Weer op schoolkamp? Jazeker, bij Wilgje Buitensport is dat veilig mogelijk


Na een lange tijd rust bij Wilgje Buitensport is er eindelijk weer reuring: er staan meerdere scholen op de camping. Want veilig, coronaproof op schoolkamp gaan is weer mogelijk.

Lekker kamperen met de klas, overdag survivallen of kanovaren en ’s avonds marshmallows braden boven het kampvuur. Het lijkt weer bijna als vanouds.


‘Je merkt aan de leerlingen dat het echt lang geleden is dat ze samen iets leuks hebben gedaan.'


‘Je merkt aan de leerlingen dat het echt lang geleden is dat ze samen iets leuks hebben gedaan. Er hangt een heel uitgelaten energieke sfeer, heerlijk! We zijn blij dat we na dit rare jaar de kinderen een uitje kunnen bieden. Een schoolreis of schoolkamp is toch een ervaring die je leerlingen gunt.’

Bij Wilgje Buitensport blijft de school of klas tijdens het schoolkamp in de eigen bubbel. Iedere groep heeft een eigen kampeerveld en sanitair en de activiteiten worden per klas begeleid.

Actief schoolkamp bij Wilgje Buitensport
Wilgje Buitensport biedt een diversiteit aan actieve programma’s, zoals klimmen, survivallen en kanovaren. De leerlingen kamperen op een gezellige camping, waar de groepstenten en blokhutten al klaar staan, en iedere een groep een eigen kampvuurplek heeft. Maar een schoolreis zonder kamperen kan natuurlijk ook.

Kijk via www.schoolreis.nl/actief/wilgje-buitensport of op pagina 29 van het Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2021) voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!