Nieuw gebied Speed Zone OFF ROAD in Walibi Holland geopend

Biddinghuizen, 11 april 2023


Nieuw gebied Speed Zone OFF ROAD in Walibi Holland geopend


Afgelopen vrijdag, bij de start van het nieuwe Walibi-seizoen, werd een gloednieuwe kidsgedeelte geopend. ‘Speed Zone OFF ROAD’ is onderdeel van de bestaande ’Speed Zone’. Met de opening van dit nieuwe gebied wordt het attractieaanbod voor scholieren uit het basisonderwijs en families met kinderen verder uitgebreid.

Schoolreizigers vinden er een 12 meter hoge stoere junior achtbaan Eat my Dust, fietsmolen Wind Seekers -waarbij de scholieren door hard te trappen zelf de hoogte bepalen- en de interactieve speelfonteinen Cooldown. Daarnaast is er een klimtoestel en een horecagelegenheid met een groot overzichtelijk terras waar schoolreisbegeleiders zich even kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich met klasgenoten vermaken.
Spectaculaire schoolreis naar Walibi Holland
Met meer dan 35 spectaculaire attracties is er genoeg plezier voor alle groepen uit het onderwijs. Een klassenuitje naar Walibi Holland is perfect voor jong en oud, voor groot en klein. Bovendien is Walibi Holland centraal gelegen; je vindt het pretpark in Flevoland, vlakbij Harderwijk. Check voor meer info www.schoolreis.nl/attractie/walibi-holland of pagina 78 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!