Spectaculaire educatieve attractie Van Gogh & Rembrandt in Amsterdam weer open

Amsterdam, 14 mei 2024


Spectaculaire attractie Van Gogh & Rembrandt in Amsterdam weer open


Na een onderbreking van acht maanden is de 360 graden tentoonstelling over twee grote Nederlandse kunstenaars Vincent van Gogh & Rembrandt in Amsterdam weer open. De spectaculaire voorstelling Van Gogh & Rembrandt in Amsterdam moest vorig jaar zomer de deuren sluiten nadat de bliksem van een flinke zomerstorm in de toren van de monumentale Noorderkerk sloeg en zware schade toebracht aan de elektrische installaties.

Van Gogh & Rembrandt in Amsterdam is een meeslepende son-et-lumière voorstelling die je door middel van licht en geluid laat ontdekken hoe Vincent van Gogh gefascineerd raakte door Rembrandt toen hij in Amsterdam woonde en hoe zijn werk werd geïnspireerd door de schilderijen, etsen en vergezichten van de grote meester. De voorstelling vindt plaatst in de 400 jaar oude Noorderkerk omdat dat de plek waar beide kunstenaars letterlijk hebben rondgelopen en waar zij, elk in hun eigen tijd, de zondagsdienst hebben bijgewoond.

Wil jij jouw klas door deze spectaculaire educatieve show laten inspireren kom dan met je leerlingen naar de hoofdstad. Voor de speciale schooltarieven neem je contact op via groups@tourismgroup.com of telefoonnummer (020) 530 10 90.

Onvergetelijk schoolreisje in Amsterdam
Voor een dag vol educatie en plezier in Amsterdam neem je met LOVERS Canal Cruises contact op. Met LOVERS Canal Cruises ontdek je Amsterdam samen met je leerlingen of studenten op een bijzondere manier varend over de grachten, krijg een unieke kijk op het menselijk lichaam bij Body Worlds en laat je verassen door ongelofelijke verhalen bij Ripley’s, aan jullie de vraag is het waar of niet waar?

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!