Jubileum: Vakantiepark Witterzomer al 70 jaar vele onvergetelijke schoolreisherinneringen

Assen, 17 februari 2022


Vakantiepark Witterzomer al 70 jaar vele onvergetelijke schoolreis- en schoolkampherinneringen


Vlakbij Assen ligt Vakantiepark Witterzomer. Gasten genieten er al 70 jaar volop van hun vrije tijd. Heel veel groepen en scholen hebben hier onvergetelijke herinneringen gemaakt.

Op het park vervelen leerlingen en begeleiders zich nooit. Of je er nu één dag of meerdere dagen verblijft er is altijd wat te doen.

Zo zijn er verschillende buiten speeltuinen op het park, ook bij de recreatievijver zijn er verschillende speeltoestellen rondom en in het water. Ook zijn er een aantal sportvelden waar onder andere voetbal en basketbal gespeelt kan worden. Mocht het weer toch niet zo mooi zijn dan kunnen de leerlingen lekker klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin Skik. Hier zijn verschillende glijbanen, klimmuur en een grot aanwezig. Daarnaast zijn er in de kelder van Skik bowlingbanen gecreëerd.

Naast de buiten- en binnenspeeltuinen is er op het park ook een avonturenpad aanwezig, hier leren de kinderen alles over het OERleven. Wanneer ze nog energie over hebben, dan kunnen ze ook de 18 holes midget-putt-baan afleggen. Er zijn ook mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan handboogschieten of sterrenslag te gaan spelen.

Kijk op www.schoolreis.nl/verblijf/vakantiepark-witterzomer voor een fantastisch en onvergetelijk schoolreisje met of zonder overnachting in Vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer staat op pagina 105 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2022).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!