Vakantiepark Witterzomer al bijna 70 jaar vele onvergetelijke schoolreisherinneringen

Assen, 21 september 2021


Vakantiepark Witterzomer al bijna 70 jaar vele onvergetelijke schoolreisherinneringen


Vlakbij Assen ligt Vakantiepark Witterzomer. Al bijna 70 jaar genieten gasten hier volop van hun vrije tijd. Veel groepen en scholen hebben hier onvergetelijke herinneringen gemaakt.

Er is een uitgebreid aanbod aan faciliteiten waardoor de kinderen zich geen moment vervelen. Een kleine opsomming: speeltuinen, panna veld, verharde sportvelden, mega springkussen, zwemvijver met zandstrand, visvijver, midgetputt baan, buitenbad met waterglijbaan en peuterbad, avonturen pad, escape box, geocaching, indoorspeeltuin SKIK en bowling, fiets en skelter verhuur.

Op de mooie ruime velden kunnen jullie als groep kamperen met zicht op een speeltuintje. Voor wie een accommodatie wil huren is de keuze ook reuze. Van Safaritenten tot hotelkamers, van Chalets tot Familiehuizen voor 20 personen, Vakantiepark Witterzomer heeft het allemaal. Helemaal bijzonder is het 7-persoons Dakterras chalet. Door het grote aanbod is er ook voor grote groepen ruimte.

Vlakbij het park vindt je het Drents museum en het beroemde beeld van Bartje. Ook het Drents Archief is een bezoekje waard. Ook in de buurt bevind zich het gevangenismuseum met een kidsescape room en het Hunebedcentrum welke zeer educatief is.

Kijk op www.schoolreis.nl/verblijf/vakantiepark-witterzomer voor een fantastisch en onvergetelijk schoolreisje met of zonder overnachting in Vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer staat op pagina 84 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2021).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!