Attractiepark Slagharen geeft darkride Wild West Adventure een andere uitstraling

Slagharen, 1 november 2022


Attractiepark Slagharen geeft darkride Wild West Adventure een andere uitstraling


De Overijsselse schoolreisbestemming Attractiepark Slagharen heeft onlangs bekend gemaakt dat de darkride Wild West Adventure deze winter gesloten is vanwege een grote make-over.

Wild West Adventure werd in 2.000 gebouwd in een opvallende beige koepel, gelegen tussen lanceerachtbaan Gold Rush en het American Circus Theater. Schoolreizigers en alle andere bezoekers varen in ronde boten langs verschillende rotspartijen met water- en vuureffecten, waarbij cowboys, indianen en andere westernfiguren met elkaar in gevecht zijn.

De overdekte waterbaan is alleen deze week nog geopend. De boevenbende ‘Red Bandits’ van Slagharen dreigen de attractie op te blazen met dynamiet. Hoe de make-over er uit komt te zien is een verrassing, details ontbreken nog…Wil je met de hele klas of de hele school als echte ontdekkingsreizigers mee op reis in het Wilde Westen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen? Kijk dan voor meer info op www.schoolreis.nl/attractie/slagharen of op pagina 59 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 61 (najaar 2022).

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!