Attractiepark Slagharen presenteert opvolger Wild West Adventure: Red Bandits Adventure

Slagharen, 23 februari 2023


Attractiepark Slagharen presenteert opvolger Wild West Adventure: Red Bandits Adventure


De Overijsselse schoolreisbestemming Attractiepark Slagharen maakte eind vorig jaar bekend dat de darkride Wild West Adventure deze winter gesloten is vanwege een grote make-over.

Wild West Adventure werd in 2.000 gebouwd in een opvallende beige koepel, gelegen tussen lanceerachtbaan Gold Rush en het American Circus Theater. Schoolreizigers en alle andere bezoekers voeren in ronde boten langs verschillende rotspartijen met water- en vuureffecten, waarbij cowboys, indianen en andere westernfiguren met elkaar in gevecht zijn.

Op dit moment wordt hard gewerkt om de overdekte bootjesattractie compleet te transformeren tot een nieuwe ervaring, met andere decors en een totaal andere verhaallijn. De Red Bandits zijn op zoek naar nieuwe leden. Wie straks tijdens een schoolreisje bij Slagharen in een bootje stapt, trotseert verschillende gevaarlijke elementen die de Red Bandits als beproeving hebben geplaatst. Maar uiteindelijk loopt het avontuur anders dan gedacht…

Afgelopen november dreigden de gelijknamige beruchte boevenbende ‘Red Bandits’ van Slagharen de attractie nog op te blazen met dynamiet.Wil je met de hele klas of de hele school als echte ontdekkingsreizigers mee op reis in het Wilde Westen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen? Kijk dan voor meer info op www.schoolreis.nl/attractie/slagharen of op pagina 85 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!