Indoor attractiepark PLAY IN Utrecht opent binnenkort een VR game area en escaperoom

Utrecht, 26 oktober 2021


Binnenkort opent indoor attractiepark Play-in Utrecht een VR game area en escaperoom


Indoor attractiepark Play-in Utrecht is de perfecte locatie voor een klassenuitje met kinderen die boordevol energie zitten. Met ruim 6.000m2 grootte en 10 meter hoogte vermaken ze zich urenlang in dit gigantische bewegingsparadijs. Ze spelen, jumpen, klimmen en klauteren tot ze niet meer kunnen.


‘Een schoolreisje voor elke leeftijd’


Kids Paradise
Voor de kleine avonturiertjes uit de onderbouw is er het toffe Kids Paradise. In deze grote indoorspeeltuin wanen de energieke springveertjes zichzelf voor even in een heuse onderwaterwereld. Ze beklimmen een onderwatervulkaan, jumpen op minitrampolines en spelen met grote LEGO-blokken.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de begeleiders. Terwijl de scholieren zich uitleven, genieten begeleiders in de comfortabele beachbar van een heerlijke kop koffie of een smakelijke panini. Uiteraard met een goed uitzicht over het speelgedeelte.

Trampoline Park
In het grootste trampolinepark van Europa springen de scholieren zo hoog dat ze kunnen. Met bespringbare objecten in alle soorten en maten vervelen ze zich geen moment. Ze springen van trampoline naar trampoline, spelen een potje dodgeball, lopen tegen muren op met de walltrampolines, gaan voor een trucje op de tumblinglane en balanceren op slacklines en evenwichtsbalken. Vervolgens laten ze zich vallen in de reusachtige air bag of verdwijnen in een bad vol schuimblokken. Kortom spektakel genoeg.

Climb walls
Op de Climb Walls klimmen (school)bezoekers naar een hoogte van wel tien meter. Daar volgen ze de instructies en stijgen een uur lang naar grote hoogte. Hebben ze nog nooit geklommen? Geen probleem. Het speciale 'clip 'n climb' systeem is superveilig en leuk voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Onderweg kunnen ze even een korte pauze nemen en eenmaal boven, zakken ze vanzelf weer naar beneden. Ze klimmen naar de top van de Stairway to Heaven, doen een wedstrijdje tegen klasgenoten op de Speed Climb of beklimmen de Leap-of-Faith. Daarna springen ze letterlijk in het diepe.

VR game area en escaperoom
Binnenkort wordt het indoor attractiepark uitgebreid met een coole VR game area en een escaperoom.

Meer informatie lees je via www.schoolreis.nl/attractie/play-in. Indoor attractiepark Play-in Utrecht staat op pagina 34 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2021).


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!