Nieuw! Het hele jaar door evenementen bij Speelboerderij De Flierefluiter

Raalte, 12 januari 2023


Nieuw! Het hele jaar door evenementen bij Speelboerderij De Flierefluiter


Alle ingrediënten voor een fantastisch dag weg
Regen of zonneschijn, bij de Flierefluiter kun je altijd terecht voor het allerleukste uitstapje met school. Met de kinderboerderij en de binnen- en buitenspeeltuin is er altijd wat te beleven: de hele dag fietsen, skelteren, glijden, klimmen, rennen en vooral gek doen.

Binnen- en buitenspeeltuin
In de boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen worden de wildste ideeën werkelijkheid. Op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen?

In de buitenspeeltuin bereik je klimmend en klauterend het hoogste punt van de speeltoren en zoef je vervolgens door de ultralange glijbaan. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren om vervolgens op de skelters het terrein te verkennen. En bij mooi weer spetteren we er wat op los en roetsjen we van de waterstormbaan. Vergeet dus vooral je zwemspullen niet.

Kinderboerderij
Ontdek ook de kinderboerderij met gratis ponyrijden op echte pony’s en een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. Ook loop je zo de weide in, om nog veel meer knuffeldieren te aaien; van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras ter wereld. En natuurlijk ook schapen, geiten, kippen

Veilig
Wist je dat het hele terrein zo is ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen? Zonder begeleiding kunnen zij het terrein niet verlaten. Ook het zwembad is veilig omheind. Dat is wel net zo fijn en is een dagje uit voor de begeleiders ook ontspannend.

Nieuw: het hele jaar door evenementen
Dit jaar wordt een bezoekje aan de Flierefluiter ook tijdens vakanties en feestdagen nog specialer! Tijdens deze periodes zullen er vele extra evenementen op het park zijn, zoals luchtkussens, je laten schminken en theatervoorstellingen. Een bezoekje aan De Flierefluiter wordt zo gegarandeerd een top beleving.

Kijk dan voor meer info op pagina 84 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!