Nationaal Schoolreis Magazine ook online beschikbaar

Apeldoorn, 30 maart 2021

De traditie van de schoolreis

2021 01 cover schoolreismagazine voorjaar

Een schooljaar zonder schoolreis is niet compleet! Maar liefst 60% van de respondenten is van plan om dit schooljaar -wanneer dat uiteraard weer kan- op schoolreis te gaan.

Om jullie te kunnen blijven voorzien van de juiste informatie hebben wij afgelopen maanden veelvuldig contact met scholen en schoolreisbestemmingen gehad. Zo’n 44% heeft inmiddels voorbereidingen voor de schoolreis getroffen en een groot gedeelte gaat de komende tijd bezig met de planning. Er hebben zelfs scholen bewust gekozen voor een sportieve herstart in de buitenlucht en hebben hun eerste actieve klasuitstap al achter de rug. De hoogste tijd dus voor een extra ‘helpende hand’.


Online editie Nationaal Schoolreis Magazine

Alle scholen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben in februari gratis een exemplaar van het Nationaal Schoolreis Magazine per post ontvangen, maar aangezien veel schoolreismeetings online plaatsvinden heeft niet iedereen een exemplaar bij de hand. Op verzoek hebben we de voorjaarseditie online beschikbaar gesteld. We hebben hierin alle speciale online pagina’s van de organisaties geprogrammeerd. Wanneer je op een organisatie klikt ga je direct veilig naar de juiste website.

Klik hier voor de online versie van het Nationaal Schoolreis Magazine. (Tip: klik je rechtermuisknop ‘openen in nieuw venster’ dan blijft deze PDF op de juiste pagina open staan waar je gebleven was.)

Goed om te weten: we kunnen straks weer veilig op pad, want veiligheid en gezondheid van leerlingen, leraren en begeleiders staan bij alle bestemmingen voorop. Werkelijk alle schoolreisbestemmingen en touringcarbedrijven hebben, conform de protocollen van de overheid en het RIVM, maatregelen getroffen en nemen hun verantwoordelijkheid. Bovendien zijn schoolreisreserveringen over het algemeen flexibel te annuleren of te verplaatsen. Zo kan de traditie van de schoolreis -zodra het stof is gaan liggen- gelukkig weer worden voortgezet.

Wil je een fysiek en compleet exemplaar nabestellen via de post? Voor meer informatie over het nabestellen van het Nationaal Schoolreis Magazine (klik hier). (© covercredit: Naturalis Biodiversity Center)
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!