Grootse metamorfose voor de iconische achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, 28 januari 2021


Grootse metamorfose voor de iconische achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn


Avonturenpark Hellendoorn, één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland, presenteert dit seizoen Balagos. De iconische 30-jarige gele achtbaan van Hellendoorn wordt getrakteerd op een grootse metamorfose en heropent dit jaar als Balagos en zal voor een totaal nieuwe beleving zorgen.

Balagos is een meedogenloze rode mannetjes draak. Hij wordt Flying Flame genoemd vanwege zijn gevreesde vuurspuwende duikvlucht. Door zijn enorme omvang en kracht zijn velen bevreesd voor Balagos. Zijn vuuradem is zo verwoestend dat alleen de dapperste avonturiers de Flying Flame durven te trotseren. Niets voor niets wordt de nieuwe oranje baan oranje gekleurd, de kleur voor vuur.

Ook ondergaat attractie de Oldtimers een metamorfose. Je beleeft met jouw school een veilig en onbezorgd dagje uit. Annuleren i.v.m. COVID-19 maatregelen is uiteraard mogelijk.

Meer informatie lees je via www.schoolreis.nl/avonturenpark-hellendoorn of op pagina 46 en 47 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2021).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!