Schoolreisbestemming Attractiepark DippieDoe presenteert nieuwe attractie ‘Choco Loco’

Best, 9 april 2024


Schoolreisbestemming Attractiepark DippieDoe presenteert nieuwe attractie ‘Choco Loco’


Vorige week was het dubbel feest in schoolreisbestemming Attractiepark DippieDoe. Niet alleen opende de Buitenhaven, ook introduceerde het park hun allernieuwste attractie speciaal voor kleinere (school)kinderen. Choco Loco is een ronddraaiende kopjesattractie, waarvan zowel de basis als de kopjes rond draaien. De snelheid van de draaiende kopjes kunnen de kinderen zelf bepalen. Extra leuk: deze attractie is al met een lengte vanaf 80 cm te betreden.

Het team van DippieDoe heeft sowieso afgelopen winter niet stilgezeten. Het park is qua oppervlakte groter geworden, er zijn diverse picknickplaatsen bijgekomen en de achtbaan Tyfoon heeft een upgrade gekregen. Komende zomer bestaat het park 25 jaar en er zijn nog veel andere plannen die volgen.

Schoolreisjes in de Buitenhaven en Binnenhaven van DippieDoe
Beleef spanning en plezier tijdens een schoolreisje in de Buitenhaven van DippieDoe. Buiten zijn er verschillende attracties waar jouw groep uren kan vermaken. Begeleiders mogen mee in alle attracties. In de Binnenhaven is een heus klimparadijs. Met o.a. een klimtoren, een reuze glijbaan, een vrije val, een ballenbak en een draaimolen is Attractiepark DippieDoe een binnen speelparadijs voor ieder kind.

Meer informatie over een schoolreisje naar Attractiepark DippieDoe lees je via www.schoolreis.nl/attractie/attractiepark-dippiedoe of kijk op pagina 127 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 64 (voorjaar 2024).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!