Diergaarde Blijdorp weer open voor schoolreisjes!

Rotterdam, 8 juni 2021


Diergaarde Blijdorp weer open voor schoolreisjes!


Goed nieuws uit Rotterdam! Diergaarde Blijdorp is een tijdje –als onderdeel van de coronamaatregelen van de Rijksoverheid- voor schoolbezoek gesloten geweest. Gelukkig zijn sinds gisteren schoolreizen in dit Zuid-Hollandse dierenpark weer toegestaan.

Schoolreisje Blijdorp 2021
Tijdens een schoolreis duikt jouw klas in het overdekte Oceanium en worden schoolreizigers omringd door snelle haaien en nieuwsgierige zeeschildpadden. Ze zien de imposante ijsbeer voor hun neus in het water plonzen en stappen ze in het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Vanaf de Afrikaanse savanne hebben de leerlingen een geweldig uitzicht op de giraffen. Vergeet niet om met ze op kraamvisite te gaan bij het pasgeboren olifantje!

Er zijn ook volop speeltuinen om lekker te klimmen en klauteren. In Blijdorp vind je een perfecte combinatie van avontuur, educatie en ontspanning in de natuur.

Wil je meer weten over een avontuurlijk schoolreisje naar Diergaarde Blijdorp, klik dan hier of kijk op pagina 71 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2021).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!