Bezoek ons paviljoen tijdens NOT

Utrecht, 3 januari 2019


Bezoek ons paviljoen tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling


De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod. In 1993 hebben wij i.s.m. de NOT (Jaarbeurs Utrecht) het segment ´Dagtrips, Theater & Cultuur' geïntroduceerd en georganiseerd. Op deze editie is het Nationaal Schoolreis Paviljoen vanzelfsprekend vertegenwoordigd.

Op de beursvloer kun je in één dag persoonlijk in contact komen met talrijke schoolreisorganisaties. Zij presenteren bezoekers de nieuwe groepsarrangementen, lespakketten, attracties en/of tentoonstellingen. Op deze manier ben je persoonlijk op de hoogte van het aanbod van schoolreizen in de regio of heel Nederland.

Bezoek gratis het Nationaal Schoolreis Paviljoen tijdens de NOT 2019
Registreer hier een toegangsbadge en je kunt straks bij de de ingang direct doorlopen. De toegangsbadge geeft ook gratis toegang tot het uitgebreide lezingenprogramma.
 

'Voor onze eerste 2.250 bezoekers ligt er een gratis schoolreisrugtasje vol inspiratie klaar!'


Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2019
Vanaf dinsdag 15 januari a.s. ontvangen aanvragers, abonnees, schoolreiscommissies en cultuurcoördinatoren op alle scholen in het primair- en secundair onderwijs, speciaalonderwijs, ouderverenigingen/ouderraden, centra voor buitenschoolse opvang, internaten, scoutingverenigingen en touringcarondernemingen in Nederland gratis de nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat weer boordevol informatie, die goed van pas zal komen bij het bepalen van je schooluitstap. Extra exemplaren van deze editie en van Werkweek 2018/2019 zijn tijdens de NOT2019 op onze stand gratis verkrijgbaar. Je vindt onze stand in Hal 2, Dagtrips, Theater & Cultuur standnummer C.023.

Aanwezige organisaties t.b.v. een schooluitstap of voor 'Op School' 
- Nationaal Schoolreis Magazine
- Artis
- Baltus Bloembollen
- Belasting & Douanemuseum
- Body Worlds
- Circus Tadaa!
- Dinoland Zwolle
- Diogenes Groepsreizen
- DJH Go2City
- EYE Filmmuseum
- GroepsNatuurkampeerterreinen
- Het Koninklijk Concertgebouw
- Het Mauritshuis
- Museum Prinsenhof Delft
- Nationaal Archief
- Nationaal Onderwijsmuseum (column: 'Op schoolreis')
- Ouwehands Dierenpark
- Paasheuvelgroep (schoolkampen, werkweken door heel NL)
- Paleis Het Loo
- ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat
- Schoolreistexel.nl
- Stayokay
- Summer Camp Heino
Surfblend
- Van Gogh Museum
- WAVE-CityGames
- Zuiderzeemuseum

Wij wensen je alvast veel succes met je voorbereidingen en misschien tot ziens op de NOT2019.

Op de foto: acrobatische capriolen, vrolijke noten en adelijke gezelligheid op het paviljoen van het Nationaal Schoolreis Magazine tijdens de #NOT2017 #schoolreis #deallerleuksteschooldagvanhetjaar - samen met Ridders op School, Circus Tadaa, GeoFort, Fabela-Rozo theaterproducties, Archeon en Dinoland Zwolle bij Jaarbeurs. Meer informatie over de Nationale Onderwijstentoonstelling (22 t/m 26 januari 2019) vind je op www.not-online.nl

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!