Nieuwe achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, 30 april 2024


Nieuwe achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn


RidderStrijd is een nieuwe achtbaan in het Drakengebied die de adrenaline van jou en je leerlingen naar ongekende hoogtes zal stuwen! Het is een sensationele en heldhaftige rit waarbij je op grote hoogte door haarspeltbochten suist. Achter de imposante burcht ligt de achtbaan waar de kinderen de spannende strijd tegen de draak herbeleven. Na de rit is het tijd voor feest op het dorpsplein, compleet met middeleeuwse muziek en zwaaiende banieren.

Naast RidderStrijd wachten er nog andere spannende attracties op jouw schoolgroep in het Drakengebied, allemaal gehuld in de magie van de middeleeuwen. Je kunt ook wat rustigere avonturen beleven, want er zijn talloze andere attracties te beleven in deze populaire schoolreisbestemming in het Overijsselse Hellendoorn.

Wil je met jouw klas op schoolreis-avontuur naar Avonturenpark Hellendoorn? Lees dan via www.schoolreis.nl/attractie/avonturenpark-hellendoorn alle informatie of kijk op pagina 74 & 75 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 64 (voorjaar 2024).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!