Nieuwe achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, 10 oktober 2023


Nieuwe achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn


Avonturenpark Hellendoorn kondigt met trots aan dat RidderStrijd opent in het voorjaar van 2024.

RidderStrijd is een nieuwe achtbaan in het Drakengebied die de adrenaline van jou en je leerlingen naar ongekende hoogtes zal stuwen! Het is een sensationele en heldhaftige rit waarbij je op grote hoogte door haarspeltbochten suist. Achter de imposante burcht ligt de achtbaan waar de kinderen de spannende strijd tegen de draak herbeleven. Na de rit is het tijd voor feest op het dorpsplein, compleet met middeleeuwse muziek en zwaaiende banieren.

Naast RidderStrijd wachten er nog andere spannende attracties op jouw schoolgroep in het Drakengebied, allemaal gehuld in de magie van de middeleeuwen. Je kunt ook wat rustigere avonturen beleven, want er zijn talloze andere attracties te beleven in deze populaire schoolreisbestemming in het Overijsselse Hellendoorn.

Via www.schoolreis.nl houden we je op de hoogte wanneer RidderStrijd precies wordt geopend.

Wil je met jouw klas op schoolreis-avontuur naar Avonturenpark Hellendoorn? Lees dan via www.schoolreis.nl/attractie/avonturenpark-hellendoorn alle informatie of kijk op pagina 100 & 101 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 63 (najaar 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!