Avonturenboerderij Molenwaard op de gezonde toer

Groot-Ammers, 5 maart 2020


Avonturenboerderij Molenwaard op de gezonde toer


Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke (speur) tocht door het themapark van Avonturenboerderij Molenwaard maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van tractor rijden en vogels spotten tot bootje varen, pony rijden en de oude molen bezoeken.

Met een breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma. Zo zijn ze een écht boertje of boerinnetje, net als Fien & Teun.

Nieuw: schoolreisje op de gezonde toer
Naast het reguliere schoolreisje, met knapperige frietjes, een drankje en ijsje, biedt de Avonturenboerderij nu ook het gezonde schoolreisje aan! Laat de leerlingen genieten van een (h)eerlijke boerenboterham met kaas of ham, een flesje Schulp appelsap en een appeltje. Alle producten in het gezonde schoolreisje-arrangement zijn duurzaam, ambachtelijk én in de streek geproduceerd.

Voor meer informatie over Avonturenboerderij Molenwaard kijk je op www.schoolreis.nl/avonturenboerderij-molenwaard of op pagina 73 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2020).
 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!