Schoolreis Walibi Holland

Biddinghuizen, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1 - Walibi Holland
Slide 2 - Walibi Holland
Slide 3 - Walibi Holland
Slide 4 - Walibi Holland
Walibi Achtbaan
Walibi Holland hotdogs
Walibi Holland untaimed
Walibi Holland golliath

Walibi Holland, het meest spectaculaire schoolreisje


Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje bij Walibi Holland! Een dag HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

Voor ieder wat thrills
Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen.

Maak daarnaast een gewichtloze rit in Lost Gravity, ga 6x over de kop in Speed of Sound of stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13. De echte waaghalzen mogen Goliath natuurlijk niet overslaan.

Geen achtbaanliefhebber?
Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Superswing.

HARDGAAN maakt hongerig
Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten. Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje bij Walibi. Check onze website voor meer informatie en reserveren.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Flevoland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)321 32 99 99

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(7 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!