Schoolreis naar De Wolfskuil

Bezoek de website

Ommen, Overijssel Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - De Wolfskuil
Slide 2 - De Wolfskuil
Slide 3 - De Wolfskuil
Slide 4 - De Wolfskuil
Slide 1 - De Wolfskuil
Slide 2 - De Wolfskuil
Slide 3 - De Wolfskuil
Slide 4 - De Wolfskuil

De Wolfskuil, er gaat wat moois schuil in de bossen van De Wolfskuil


Jullie gaan op schoolkamp! Zie je het al voor je: jullie komen aan met de trein, auto of fiets. Meteen is het goed. De omgeving met bossen en weilanden zorgen er voor dat de kinderen/jongeren buiten willen zijn, sporten, ravotten, hutten gaan maken.

Je kunt bij ons kiezen: ga je slapen in een groepsaccommodatie (geen stapelbedden) of gaan jullie avontuurlijk groepskamperen?

Wees bij het kamperen niet bang voor een spatje regen, er is een grote tipi groepstent waar je samen ontbijt, een spelletje speelt of schuilt voor een bui. Als klas heb je een eigen veld waardoor je een eigen sfeer creëert. Je mag gebruik maken van onze slaaptenten maar een eigen tent kan ook. We horen vaak van onderwijzers dat de jongeren het fantastisch vinden de hele dag buiten te zijn en daardoor veel beter slapen. Wat dan weer een voordeel voor jou is als  docent.

We hebben vier groepsaccommodaties in het bos, voor zowel kleine als grote groepen. Met het bos als speelterrein maar ook voor educatieve doelen. Ga op vleermuizenexcursie, pluis uilenbuilen uit of ga outdoor het bos door waarbij je meteen met elkaar samen werkt. Je kunt veel spelen zoals zeskamp of een fotokompastocht van ons huren. We zitten vlakbij het plaatsje Ommen waar je lekker kunt kanovaren. Koken kun je goed in onze keukens maar je kunt ook pizza’s of pannenkoeken g bakken op open vuur.

Het avontuur lokt. Kom je ontdekken hoe mooi en leuk het hier is? 

De Wolfskuil, een buitengewoon avontuur. 

Contactgegevens
Adres
Wolfskuil 15
7731 AP Ommen
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0)529 45 16 31

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!