Schoolreis naar Beerze Bulten, Giga Konijnenhol

Beerze, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Beerze Bulten, Giga Konijnenhol
Slide 2 - Beerze Bulten, Giga Konijnenhol
Slide 3 - Beerze Bulten, Giga Konijnenhol
Slide 4 - Beerze Bulten, Giga Konijnenhol
Beerze Bulten Giga Konijnenhol indoor klimhal
Slide 2 - Beerze Bulten, Giga Konijnenhol
Beerze Bulten Giga Konijnenhol knuffelen
Beerze Bulten Giga Konijnenhol meisje

Beerze Bulten - Giga Konijnenhol, het Leukste ondergrondse avontuur van Nederland!


Voor een giga gaaf ondergronds schoolreisje ga je naar het Giga Konijnenhol, een populaire schoolreis vlakbij Ommen!

Het Giga Konijnenhol is al jaren een succesbestemming! Een schoolreisje naar Bultje het konijn en zijn vriendjes is voor ieder kind een hele belevenis. Bovendien is alles overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen!

Indoor speelparadijs met theater
Wij heten u van harte welkom tussen half 10 en 10 uur in het Giga Konijnenhol. Na een korte uitleg, mogen de kinderen zich heerlijk gaan uitleven in het speelparadijs. Het Giga Konijnenhol is sinds kort compleet vernieuwd en uitgebreid. De kinderen kunnen klimmen en springen in de nettenstructuren van bijna 10 meter hoog, overgooien met giga grote ballen en glijden van de glijbanen. Verder willen de kinderen snel naar boven om te spelen in de ballenbak, klauteren door de obstakels of om te vliegen in een bijna echte ufo. Aan de meesters en juffen is ook gedacht, want in het vernieuwde Giga Konijnenhol is een heerlijke lounge waar ze neer kunnen strijken en tegelijk overzicht kunnen houden op de spelende kinderen.

Konijnenveld
Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin van 10.000 m² zullen de kinderen zich zeker vermaken!

Compleet schoolreisje
Om half 12 komt iedereen weer samen voor een spetterende theatershow waarin Bultje samen met zijn vriendjes de spannendste avonturen beleeft! Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin zullen de kinderen zich zeker vermaken! De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje. Een aantal weken voordat het schoolreisje begint krijgen jullie het schoolreispakket toegestuurd met daarin allerlei leuke weetjes en informatie. Een compleet dagje uit voor de hele klas waar de kinderen nog lang over na zullen praten!

Het Giga Konijnenhol is door de ANWB genomineerd als Leukste Uitje van Overijssel 2023!

Tot ziens in het Giga Konijnenhol!

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Kampweg 1
7736 PK Beerze
Overijssel, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)523 25 13 98

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!